Три депутата від Блоку Петра Порошенка (БПП) написали заяви про вихід з партії. Символічна відмова Мустафи Найєма — зачинателя "революції гідності". На думку експерта Олега Соскіна — вони "побігли з корабля, який тоне".

"Подав заяву про вихід з фракції БПП. Це — формальність", — написав Найєм у Facebook.

"Ми вже давно по різні сторони ціннісних барикад. Останні події це лише підтвердили. Я прийшов у політику після революції і навіть формально не хочу бути пов'язаний з тими, хто відкрито очолює контрреволюцію", - підбив підсумок депутат.

"Вважаю, що мандат — це не квиток раба" -, написала Світлана Заліщук. "За останні чотири роки мандат дав можливість боротися за важливі закони. Наприклад, закон про антикорупційне суді та інші закони, які були обіцяні в коаліційній угоді ще в 2014 році, але потім спущено на гальмах", — написала політик на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також заяву про вихід з парламентської фракції БПП повідомив народний депутат Сергій Лещенко. Зауважимо, що Лещенко разом з кандидатом на пост президента Володимиром Зеленським 26 лютого відвідав спецпредставника США по Україні Курта Волкера і посла США в Україні Марі Йованович.

"Було досягнуто повне взаєморозуміння з усіх питань. Все буде, Україно!", — йдеться у повідомленні на сторінці "Команди Зеленського" у Facebook.

"По-любому, Зеленський - це добре, тому що він зламає цю всю правлячу верству, яка за 26 років просто стухла. Навіть якщо у нього не вийде побудувати - нічого, треба цей прошарок беззаперечно розбити, викинути, і тоді щось нове будувати", - підбив підсумок політик Олег Соскін.

Нагадаємо, Ванга описала майбутнього президента України: розшифровано нове пророцтво.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський з евробляхерами вирахували нову ціну на розмитнення: переплатили мільйони.

Знай.uа писав, Зеленський переміг: суд поставив крапку в гучному скандалі.