На зустрічі з жителями міста Олександрія президент Петро Порошенко, виходячи до людей, сильно ляснув рукою по щоці молоду дівчину, яка задала йому питання.

Про це передають українські ЗМІ.

"Він б'є мене по обличчю, почав мене шарпати. Він просто оскаженів, став сатаною. Дуже сильно мене плескав по плечу, шарпав за курточку і пішов далі", - підписала відео дівчина.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На відео можна помітити, як по закінченню виступу на сцені, президент України з охоронцями виходить до людей, а потім до нього підходить місцевий житель і задає питання: "Чому ви переслідуєте Шарія?".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Порошенко попросив її вимкнути телефон, а потім вдарив її долонею по обличчю. Потім він став допитувати її про те, де вона живе і як її прізвище. Не отримавши відповіді, відверто розлючений президент сильно поплескав дівчину по плечу зі словами: "ви Боїтеся? Не бійтеся!".

Варто нагадати, що Комік Володимир Зеленський, який зіграв роль вчителя, а потім несподівано став президентом, в даний момент і справді намітив у глави держави, і судячи з соцопитувань – у нього є всі шанси.

В історії України саме Зеленському належить сама креативна президентська кампанія.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Передає The Guardian

На сцені в Білій Церкві він зібрав натовп фанатів. "Чому Порошенко хоче другий термін?", - жартує Зеленський про нинішнього президента. "Таким чином, він не отримає [тюремний] термін".

Між імпровізованими замальовками, які складають більшу частину вечірнього шоу його комедійної трупи, він та його колеги з гумором критикують українську владу.

Нагадаємо, Порошенко розповів, навіщо збив з активістки шапку

Адміністрація президента України Петра Порошенка пояснила скандал з шапкою, яку він зірвав з дівчини на зустрічі з жителями Запоріжжя.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Порошенко – Путін для України: політолог вказав на найстрашніші наслідки президентства чинного гаранта

Також "Знай.ua" писав про те, що Лукашенко назвав наступного президента України: люди в люті