У генеральному штабі Росії заявили, що США розробляє проти РФ план воєнних дій під назвою "Троянський кінь". Він включає у себе удар по найважливішим об'єктам країни.

Таке звинувачення генштабу Збройних сил країни-агресова висунув перший заступник міністра оборони РФ Валерій Герасимов.

"Пентагон почав розробки принципово нової стратегії ведення воєнних дій, які вже охрестили "Троянській кінь". Її суть олягає в активному використанні протестного потенціалу "п'ятої колони" в інтересах дестабілізації обстановки з одночаснім нанесенням ударів високоточною зброєю по найбільш важливих об'єктах" , - сказав Герасимов.

Герасимов

Герасимов упевнений, що РФ готова протистояти будь-якій стратегії, бо за останні роки військові розробили "концептуальні підходи з нейтралізації агресивних дій імовірних супротивників".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"США та їхні союзники визначили агресивний вектор своєї зовнішньої політики. Ними опрацьовуються військові дії наступального характеру, такі як "глобальний удар", "багатосферний бій", використовуються технології "кольорових революцій" і "м'якої сили". Їхньою метою є ліквідація державності неугодних країн, підрив суверенітету, зміна законно обраних органів державної влади", — розповів начальник генштабу.

Герасимов додав, що однієї з "жертв" цієї політики США є Україна.

Нагадаємо, що в американському Конгресі з'явився новий законопроект, який в разі прийняття змусить розвідку США дізнатися походження всіх фінансів президента країни-окупанта Російської Федерації Володимира Путіна.

Про це стало відомо завдяки повідомленням на сайтах авторів документа. Закон розробили республіканка Еліс Стефаник та демократ Вальдес Демінг. Проект закону носить назву "Про транспарентності відносно Володимира Путіна": він безпосередньо зачіпає тему його доходів і майна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", екс-адвокат президента США дав шокуючі свідчення в суді: договори з Росією, расизм і брехня.

Раніше "Знай.uа" писав, що Російська Федерація планує провести сухопутний коридор на анексований Крим в її плани входять окупація Миколаївської та Херсонської областей.