В американському Конгресі з'явився новий законопроект, який в разі прийняття змусить розвідку США дізнатися походження всіх фінансів президента країни-окупанта Російської Федерації Володимира Путіна.

Про це стало відомо завдяки повідомленням на сайтах авторів документа. Закон розробили республіканка Еліс Стефаник та демократ Вальдес Демінг.

Конгрес США
Конгрес США

Проект закону носить назву "Про транспарентності відносно Володимира Путіна": він безпосередньо зачіпає тему його доходів і майна. Відомо, що 27 лютого Конгрес виклав оновлений текст законопроекту "Defending American Security from Kremlin Aggression Act of 2019" (DASKA), в якому йдеться про санкції проти РФ. Саме в ньому, крім економічних заходів, пропонують закріпити звітність про активи Путіна.

Путін
Путін

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Путін з політичними соратниками прагнуть послабити демократію по всій планеті, консолідуючи свій політичний контроль допомогою неетичних важелів. Пишаюся участю в авторстві законопроекту, який націлено на ідентифікацію Путіна і його союзників такими, якими вони є - підривають демократії мерзенними політичними діячами", - заявила Стефаник, член палати представників від республіканців.

Варто нагадати, що соціологи дізналися, що думають росіяни про вибори президента України, до яких залишилося менше місяця. Про це стало відомо з результатів опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки. Дослідження показало, що 59% росіян вважають, що після президентських виборів в Україні відносини між двома країнами не зміняться.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держсекретар США Майк Помпео заявив, що окупований Росією Крим повинен повернутися під повний контроль України. Крім того держсекретар розповів, що США послідовно засуджують анексію Криму та війну на Донбасі.

Нагадаємо, у США готують нові санкції проти Росії: поплатиться і за Азов і за втручання у вибори.

Як повідомляв Знай.uа экс-адвокат президента США дав шокуючі свідчення в суді: договори з Росією, расизм і брехня.

Знай.uа писав, у Харкові "замінували" метро і суд, всіх терміново евакуювали.