У це несила повірити - нардеп Сергій Лещенко виклав у телеграмі уривок книги міністра закордонних справ Канади Христі Фріланд. У дописі йдеться про квартиру Ахметова в Лондоні за 223 мільйони. Судячи з тексту, Христя під враженням.

Сергій Лещенко, народний депутат України

Окрім уривка із книги Лещенко написав, що думає з цього приводу, чим збентежив мільйони українців:

"Уривок з книги міністра закордонних справ Канади Христі Фріланд - про квартиру Ріната Ахметова, яка обійшлася йому в 223 мільйони (!) доларів (!) і знаходиться у найдорожчому житловому будинку в Лондоні (!) Оскільки весь бізнес Ахметова пов'язаний з Україною, саме українські громадяни і наша корумпована система створили умови для таких зверхзаробітків. Ці 223 мільйони доларів Ахметова - це занижена рента за користування нашими надрами (а це невідновлювані природні багатства України), це наднизький тариф на перевезення руди по нашій залізниці, це куплені на конкурсах без конкурентів Дніпроенерго та Західенерго, це викуплені за безцінь акції у робітників своїх заводів, і це легендарний схематоз "Роттердам плюс", за який платить вся країна. Україна - небідна країна, просто нею керують злодії, які в разі чого поїдуть жити закордон", - йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Важко уявити, що могло статися з бідною дівчиною, дізнайся вона історію квартири самого Лещенка.

Нагадаємо, Найєм, Заліщук, Лещенко: депутати масово тікають із тонучого човна "БПП", передчуваючи крах. Народні обранці вже подали заяви.

Як повідомляв "Знай.ua", Лещенко пішов від Порошенка до Зеленського: не соромно.

Недавно політичний рух "Слуга народу" провів чергову зустріч, на якій обговорювали створення нової антикорупційної програми для України. Серед запрошених експертів у компанії Володимира Зеленського помітили народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка.

За словами політика, незалежно від результату виборів президента, важливо, щоб в Україні "були незалежні інституції, які карають за крадіжку бюджетних грошей".

Також "Знай.ua" писав, що Бігус анонсував нове розслідування.