Нещодавно Денис Бігус - автор та ведучий програми антикорупційних розслідувань "Наші гроші" заявив про те, що скоро оприлюднить нове розслідування, яке стосується оточення Юлії Тимошенко та Петра Порошенка.

"Це НЕ розслідування про контрабанду. І ми чітко артикулювали цю думку в сюжеті. Власне, пацани і не були контрабандистами. Ніхто з них не трясся в вантажівках по полях. Ніхто не ризикував поїздками запоребрік", - написав у себе на сторінці Денис Бігус.

Керівник проекту "Bihus.info" анонсував вихід цікавинки про політиків. Про це він написав у себе на сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Привет. Мы провели сутки после расследования ничего особо не комментируя (текст делали и всю постэфирку). За это время...

Geplaatst door Denys Bihus op Dinsdag 26 februari 2019

Раніше ми писали, що вихід сюжету Дениса Бігуса про корупцію в "Укроборонпрому" прогнозовано справив ефект бомби, що розірвалася. Експерти розділилися в думках: кому ж вигідний цей скандал і хто його ініціював?

За словами автора сюжету, журналіста-розслідувача Дениса Бігуса, вихід сюжету за місяць до першого туру голосування - це збіг. У коментарях для "Радіо Свобода" він стверджує, що цей сюжет не встигли підготувати «до початку нового сезону», і випустили тільки зараз - 25 лютого.

Також ми писали, що 26 лютого в Козині Київської області до будинку Ігоря Гладковського - сина першого замісника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського - завітали активісти "Національного корпусу". Вони обстріляли салютами та петардами будинок чоловіка.

Нагадаємо, що журналісти програми "Наші гроші" опублікували розслідування щодо махінацій в українській оборонці. Вони стверджують, що державний концерн "Укроборонпром" купував контрабандні російські запчастини через фірми-прокладки, на рахунках яких осідали мільйони гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко підтримав відсторонення Олега Гладковського від виконання ним обов'язків першого заступника секретаря РНБО на час проведення розслідування.

Також Знай.ua писав, оприлюднено подробиці розслідування у справі Гладковського.