Депутат Мустафа Найєм подав заяву про вихід з фракції Блоку Петра Порошенка.

"Це — формальність. Ми вже давно по різні боки ціннісних барикад. Останні події це лише підтвердили. Я прийшов в політику після революції і навіть формально не хочу бути пов’язаний з тими, хто відкрито очолює контрреволюцію", — зазначив Найєм.

"За чотири з половиною роки я чув п’ятнадцять тисяч разів питання «чому ви в БПП?». У мене на це питання були відповіді, які, втім, мало кому здавалися переконливими. Тепер можна нікого ні в чому не переконувати. Ця сторінка перегорнута", — додав депутат.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Згодом депутати Світлана Заліщук та Сергій Лещенко також подали заяви про вихід з фракції Блоку Петра Порошенка.

Мустафа Найєм
Мустафа Найєм

Сергій Лещенко, народний депутат України
Сергій Лещенко, народний депутат України

Як відомо, нещодавно програма «Наші гроші з Денисом Бігусом" випустила розслідування, у якому йдеться, що син заступника секретаря Ради національної безпеки й оборони Олега Гладковського — Ігор є учасником схем з розкрадання в оборонному комплексі України.

Денис Бігус, журналіст проекту "Наші гроші"
Денис Бігус, журналіст проекту "Наші гроші"

Олег Гладковський, своєю чергою, є близьким другом президента Петра Порошенка. За даними розслідувачів, керівництво концерну Укроборонпром знало про шахрайські оборудки й давало на них згоду.

Дивіться: розслідування про розкрадання оборонки

Нагадаємо, журналіст Дмитро Суворов став на захист учасника проекту розслідувань "Наші гроші" Дениса Бігуса, котрий нещодавно оприлюднив резонансний ролик стосовно ймовірного розкрадання коштів "Укроборонпрому" людьми, наближеними до влади. Як повідомляв "Знай.ua", розлючений Порошенко зірвав з активістки шапку.

Також "Знай.ua" писав, що Бігус анонсував нове розслідування.