Журналіст Дмитро Суворов став на захист учасника проекту розслідувань "Наші гроші" Дениса Бігуса, котрий нещодавно оприлюднив резонансний ролик стосовно ймовірного розкрадання коштів "Укроборонпрому" людьми, наближеними до влади:

Укроборонпром, державне підприємство
Укроборонпром, державне підприємство

"Журналіста Бігуса вже звинуватили у всіх смертних гріхах. Схоже, що за розкрадання армії посадять саме його. Чи ні? Держзрада, мабуть, краще підходить. Якщо корупція в Україні узаконена, то садити повинні тих, хто перешкоджає корупції. Саме вони зрадники - це логічно в наших умовах. Після Революції Гідності я випробував неймовірно приємне відчуття. Я пишався тим, що українець! Просто кайфував від приналежності до своєї нації. А зараз вже соромно ... ", - написав Суворов.

Денис Бігус, журналіст проекту "Наші гроші"
Денис Бігус, журналіст проекту "Наші гроші"

"Як ми могли до такого докотитися? І так швидко ... П'ять років тому люди життя віддавали, щоб повалити казнокрада і корупціонера, а сьогодні за такого ж негідника готові топтати пам'ять загиблих героїв. Соромно. Бридко. Вражаюча деградація суспільства", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Цікаво, що два роки тому "Наші гроші" вперше опублікували розслідування "Бронедрузі", в якому розповіли, як у 2015-2016 роках державні оборонні заводи “злили” фіктивним компаніям близько 100 мільйонів гривень за незрозумілого походження і якості запчастини. Тоді їм вдалося ідентифікувати "операційних менеджерів" схеми – дрібного бізнесмена та екс-співробітника концерну "Укроборонпром".

Денис Бігус, журналіст проекту "Наші гроші"
Денис Бігус, журналіст проекту "Наші гроші"

Гучне розслідування – пряме продовження згаданих фактів, як зазначили колеги Бігуса на офіційному ресурсі проекту.

Дивіться: Друзі Президента крадуть на оборонці (секретні переписки) /// Наші гроші

Нагадаємо, ЗМІ знайшли людей Порошенка, які роками "роздягали" Україну.

Як повідомляв "Знай.ua", опубліковано фатальні слова Турчинова про Крим. Також "Знай.ua" писав, Бігус анонсував нове розслідування.