Стало відомо про те, що президент України і кандидат на новий термін Петро Порошенко під час політичного мітингу в Запоріжжі у середу, 27 лютого, зірвав з дівчини шапку.

Дія гаранта потрапила на відео, яке опубліковала в Youtube Тетяна Висоцька.

президент України Петро Порошенко

Примітно, що мотив такого вчинку Порошенко досі невідомий. У той же час автор ролика стверджує, що Порошенко розлютився через те, що вигукувала дівчина.

Низка коментаторів висловили думку, що дівчина запитувала його про українського журналіста Анатолія Шарія.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше ми писали про те, що приватне акціонерне товариство "Київська кондитерська фабрика "Roshen" закінчило 2018 рік небувалими прибутками.

Українці буквально оніміли від цифр - зараз вже відомо, що зазначена фабрика входить в корпорацію Roshen, якою володіє чинний президент Петро Порошенко і завершила рік із чистим прибутком у 11,1 мільйонів гривень. Це в 4 рази більше показників роботи президентського підприємства за 2017 рік.

Компанія вже повідомила, що планує спрямувати 5% з цієї суми на поповнення резервного капіталу, а ще 95% залишити нерозподіленим. У той же час, виплачувати дивіденди по 2018 року Київська фабрика "Roshen" не має наміру.

фабрика

Нагадаємо, що радник Президента України Петра Порошенка Ігор Уманський подав заяву на звільнення з посади. Причиною він назвав те, що нібито "майже півроку не спілкувався з Порошенком".

Як повідомляв портал Знай.uа, за Володимира Зеленського готові проголосувати 27,3% респондентів, за Юлію Тимошенко-18,8%, і не набагато відірвався від лідера політичної партії "Батьківщина" Петро Порошенко - за чинного президента України готові віддати свій голос 18,2%.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський записав відеозвернення після перегляду розслідування програми "Наші гороші" з Денисом Бігусом про розкрадання бюджетних коштів "Укроборонпрому", яке тісно пов'язане з оточенням Президента України Петра Порошенка.