Кандидат у президенти, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, коментуючи майбутнє очільника Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова за її можливого президентства, заявила, що першочергове завдання президента "це не дєвочек мінять".

Політик наголосила на цьому в коментарі у програмі "Схеми".

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Коли у Тимошенко запитали, чи має Аваков шанси залишитися на посаді за її президенства, вона відповіла, що "перетасовка кадрів" буде не першочерговим її завданням.

"Ви знаєте, я думаю президент, коли прийде, буде… У президента дуже мало депутатів у парламенті. Якщо ми переможемо, там буде 20 людей всього. І тому наше завдання не одразу перетасовувати кадри, а негайно ухвалити нову Конституцію". Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Тому я думаю, що перше, що треба робити, це не дєвочек мінять, а систему". додала політик

Тимошенко про Авакова: «це не дівчаток міняти»

«Це не дівчаток міняти», – сказала нам Юлія Тимошенко. Максим Савчук спитав її про шанси Арсена Авакова залишитися міністром внутрішніх справ у разі її перемоги. #Схеми

Geplaatst door Схеми: корупція в деталях - RFERL op Vrijdag 1 maart 2019

Нагадаємо, що популярний в Україні блогер і ведучий на ТБ Олексій Мочанов жорстко "проїхався" по відомим українським політикам у своєму Facebook.

Зокрема, дісталося Юлії Тимошенко і її "Юлеботам".

Наскільки я пам'ятаю, першими ботами в Україні були Юлеботи 🙂 Боти Юлії Володимирівни Тимошенко, яка завжди вміла керувати масами і впливати на людей. У Юлі - талант! Я з великим інтересом чекаю від ЮВТ (як і від Володимир Зеленськького !) - команди. Персоналій. Перспективних призначень. Хто міністр оборони, голова ЗСУ, нгш? Хто очолить МЗС, СБУ і ГПУ за поданням «президента Тимошенко»?

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Не забув він і про чинного гаранта України Петра Порошенка, зазначивши, що:

За версією чинного Президента України, Петра Олексійовича Порошенка, Полторак, Муженко, Клімкін, Грицак, Луценко - справляються. Коней на переправі не міняють. Вектор заданий і зрозумілий.