Журналісти "Наші гроші" оприлюднили чергову серію розслідування корупційного скандалу в Укроборонпром.

Відповідне відео з'явилося на офіційному сайті 1+1.

За даними програми, 2016-2017 року "Укроборонпром" закупив російських деталей для українських літаків на понад 14 млн гривень.

"Ця сума накручена у п'ять разів. У корупційній схемі задіяні нинішній керівник концерну Павло Букін, уже колишній заступник секретаря РНБО Олег Гладковський та його син Ігор", - кажуть журналісти.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українці взялися коментувати відео у соціальних мережах.

"Знахабніли не тільки Букін, Гладковський та компашка, насправді охреніли по саме не можу Генпрокуратура та НАБУ, яким за їхніми ж словами було відомо про злочинні схеми в Укроборонпром ще з 2016 року! І ось весь цей час вони не втомлювалися закривати очі на кричущі факти розкрадань в армії, не просто покривали, а сприяли далі розкраданню державних коштів в особливо великих масштабах! Тобто те, що з 2016 року не було ніяких навіть спроб припинити злочинний бізнес на крові - це вже кричущий факт службової недбалості, який безпосередньо вказує на їх причетність до скоєння даного злочину", - пишуть розлючені українці.

Нагадаємо, син звільненого Порошенком заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський відповів на скандал про розкрадання в Укроборонпромі та пообіцяв "злити" джерело нібито неправдивої інформації найближчим часом.

"Що це за розслідування, яке нищить мого батька та мене особисто. Три пункти, щоб пояснити все. Мета номер один – дискредитувати діючого президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії і це головна причина появи розслідування програми "Наша гроші", - каже Гладковський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, журналісти програми "Наші гроші" виконали свою обіцянку і оприлюднили третю частину циклу розслідувань про корупцію в оборонній сфері.

Також Знай.ua писав про те, що розслідування журналістів Bihus.info про корупцію, закупівлю контрабандного обладнання і мільйонні заробітки оточення Порошенка справило ефект вибуху бомби і викликало потужний резонанс у суспільстві.