Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пригрозив застосувати крайні методи "покарання" до своїх колег – примусове лікування.

Так, у вівторок, 5 березня, під час селекторної наради щодо вартості газу та опалення, Володимир Гройсман заявив нардепам, що відправить їх на примусове лікування залежності від телефонів і соцмереж.

"Колеги, коли з вами проводять нараду, телефони, будь ласка, відкладіть у сторону і різні соціальні мережі, або я призначу вам примусовий курс лікування від залежності від соціальних мереж", - сказав Гройсман.

При цьому глава уряду наголосив, що говорить про "серйозні речі".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"А то таке враження, що ми вас втрачаємо, що дехто уходить у віртуальний світ. Я думаю, що за це ваші дружини мені теж подякують, що я вас повертаю у реальність", - підсумував голова уряду.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав рекордне здорожчання газу кращою альтернативою для українців.

У той час, коли українці готуються до чергового етапу здорожчання газу та думають, як будуть виживати при ще вищих тарифах, в уряді переконують, що нинішня ситуація лише на краще. Про це заявив прем'єр-міністр, запевняюи українців, що без підняття ціни на блакитне паливо країна скотилась би у прірву.

Підвищення цін на газ для населення в Україні, за словами глави уряду, було необхідним, тому що альтернативою такого кроку був лише дефолт.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гройсман розповів українцям, як працювати ефективніше.
Глава уряду не так давно заявив, що в нашій країні є можливість видобутку набагато більшої кількості газу і його більш ефективного використання. За його словами, Україні абсолютно реально в майбутньому не залежати від будь-яких поставок газу з-за кордону.

Також Знай.ua писав, Гройсман втрапив у гучний скандал: рекламний щит здав прем'єра з потрохами.