Рекламний бігборд уряду Гройсмана викликав шквал іронії та спровокував гучний скандал.

У Вінницькій області знайшли "правильне" місце для рекламного щита зі слоганом уряду Гройсмана "Будуємо дороги" - його розмістили просто посеред ям на дорозі.

Фотографію опублікував депутат Олександр Рябчин, голова підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності Комітету паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

На знімку видно розмиту дорогу, поколупан виямками, а над нею, як німий докір уряду Гройсмана, постав плакат з фразою "Будуємо дороги".

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У підписі до фото нардеп повідомив, що знімок був зроблений у Вінницькій області в 30 км від обласного центру в сторону Жмеринки.

"Вінниця. 30 км від обласного центру в сторону Жмеринки. Вчора весь день пересувався по цим реформованими на папері дорогами", - підписав фотографію депутат.

Свій коментар під даним записом залишив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, який запевнив, що жоден уряд не збудував стільки доріг, як уряд Гройсмана.

Омеляну дотепно відповіли користувачі:

Нагадаємо, Гройсман нагородив міністрів рекордними преміями.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гройсман вигадав нову середню зарплату в Україні і розщедрився на "безкоштовний" газ перед виборами.

Також Знай.ua писав, українці дорого заплатять за басейн для Гройсмана