Ксенія Собчак відома не тільки своїми скандальними висловлюваннями та вчинками, але також гострою нетерпимістю Путіна і його політики. Чому? Відповідь на це питання спробували дати аналітики і початок цьому покладено ще при житті батька знаменитості.

Анатолій Собчак вів дуже тісну дружбу з Путіним в той час, як просував нікому невідомого офіцера КДБ прямо до президентського крісла. Таким чином з нізвідки раптом з'явився політичний діяч, який впевнено і наполегливо йшов до своєї мети, домагаючись цього будь-якими шляхами. У рік смерті Собчака Путін приймає рішення поборотися за головний пост країни, що і стало початком гострих відносин з дочкою політичного діяча, які в подальшому переросли в ненависть і запеклу боротьбу. Сам Путін до цього ставиться нейтрально і навіть якось байдуже, при цьому Собчак удостоїла його звання «тирана і диктатора». Тепер же, в річницю 66-річчя смерті Сталіна, скандальна Ксенія бажає смерті 66-річному Путіну.

Ксенія Собчак

Політологи звернули увагу на поведінку Собчак після величезної кількості висловлювань та суперечок у бік діючого президента і спробували з'ясувати, що ж криється за такою ненавистю. Вважається, що ведуча тривалий час вважала Путіна причетним до смерті батька, бо той міг бути дуже обізнаним і стати непотрібним, однак ця версія так версією і залишилася.

Ксенія Собчак

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після того, як Собчак провалилася на виборах в 2018 році, вона дещо відійшла від справ і знову зайнялася шоу-бізнесом, однак після появи розмов про її можливе губернаторстві в Санкт-Петербурзі все трохи прояснилося. Найбільш очевидна причина такої лютої ненависті до Путіна - це почуття несправедливості. Якщо в Росії неофіційна імперія, подібно сталінській бюрократії, якщо влада належить одній людині, то вона, на думку Собчак, належить не тим рукам. Її батько займав пост мера Санкт-Петербурга, проте поки живий Путін, Ксенії крісла не бачити.

Емоційний пост Собчак

Собчак відома своєю невгамовною критикою сталінського режиму і називає Сталіна не інакше, як кривавий диктатор, вбивця, тиран, найстрашніша людина на Землі. Після минулих подій вона назвала так і Путіна, вважаючи його новим вождем, кривавим і несправедливим. На честь 66-річчя смерті Йосипа Сталіна в деяких містах можна було побачити плакати з портретом вождя та підписом: «Помер той, помре і цей». Після цього Собчак виклала на своєму акаунті в соцмережі знімок плаката, який підписала: «Да буде так». Після цього вона побоялася наслідків такого кроку і видалила пост.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що президент України підписав закон, який допускає на територію нашої країни іноземні війська.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Луценко заявив про те, що однофамільцеві Юлії Тимошенко за зняття своєї кандидатури запропонували 5 мільйонів гривень.

Також "Знай.uа" писав, що ще один кандидат в президенти Сергій Кривонос прийняв рішення припинити участь у виборах і пояснив, з якої причини.