Главу однієї з політичних партій, який запропонував кандидатові в президенти України Юрію Тимошенко 5 мільйонів гривень за відмову від участі у виборах, затримали співробітники правоохоронних органів.

Про це стало відомо завдяки заяві спікера ГПУ Андрія Лисенка, яку він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією Лисенко, Тимошенко попередив прокуратуру, а підозрюваного затримали безпосередньо у момент надання кандидату грошових коштів. Між тим, як припустив журналіст Володимир Бойко у себе в Facebook, затриманим може бути Тарас Костанчук, людина, наближена до лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Костанчук - легендарний аферист, колишній помічник-консультант Гришина-Семенченка. І саме він останнім часом крутився біля Юрія Тимошенко.

Пропонуючи йому знятися з виборів, по всій видимості сподівався отримати "комісійні" від Юлії Володимирівни", - пише Бойко.

Крім того, Тарас Костанчук також є кандидатом на пост президента України від якоїсь "Партії захисників України". Як писали в ЗМІ, Костанчук брав участь в АТО, був командиром штурмової групи батальйону "Донбас".

Пізніше надійшла інформація про затримання другого злочинця, який брав участь у наданні народному депутату України, кандидату у президенти України Юрія Тимошенка, грошових коштів у розмірі 5 млн гривень. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат у президенти, заступник командира Сил спецоперацій ЗСУ Сергій Кривонос заявив про відмову брати участь у виборах. Про це він написав у Facebook. Зокрема, він зазначив, що прийняв відповідне рішення після робочого візиту до США, де відбулося обговорення подальшого вдосконалення сектору оборони України.

Нагадаємо, Тимошенко запропонували 5 мільйонів за зняття з виборів.

Як повідомляв Знай.uа дві тисячі до пенсії і хліб за картками: що чекає на українців у березні.

Знай.uа писав, Фаріон накликала гнів українців, зачепивши Зеленського: кличте санітарів, вона хвора.

Дивіться відео по темі: