Михайло Шнайдер вкрай обурений поточним положенням справ України, адже у країни був і є неймовірний потенціал.

"Україна -це родючі грунти Чорнозем'я. Це вікові Карпатські Ліси. Це Чорне і Азовське Море. Це Нафта, Газ, Вугілля і Руда. Це Бурштин і Золото. Це Гірськолижні та Морські Курорти. Наша Країна багата Природними ресурсами і має Чудове географічне Розташування. І при всьому цьому, Україна одна з Найбідніших країн Світу..." - пише юрист.

Багатьох українців турбує це питання, адже всі знають, що після розпаду Радянського союзу Україна була другою за потенціалом країною, але, після 27 років незалежності так і не змогла зміцніти і досягти тих висот, яких могла.

Шнайдер знайшов корінь всіх проблем, свою відповідь на питання він проілюстрував фотографією, яка говорить сама за себе:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А так само пояснив, що "... Ці та їм подібні Хлопці, ось уже 27 років Поспіль розпоряджаються нашою Державою. 27 років Поспіль вони пиляють, ділять, розподіляють потоки, вирішують питання і Багатіють. Ну а така "Дрібниця" як майбутнє України і Українського Народу, цих "Бізнесменів" абсолютно не Цікавить..."
У коментарях користувачі висловили свою згоду зі словами юриста:
" БПП - банда петра п'ятого!", "У них майбутнє не в Україні, і гроші, і нерухомість у них там, де все вже узаконено - ні рейдерів, ні нестабільної банківської системи. Навіщо морочитися, якщо завжди можна звалити в успішну країну".

Але, також, були і ті, хто не підтримав Михайла в його пориві, убачаючи пробему перш за все в людях, які самі допустили вищезазначених особ до влади: "Кожен громадянин несе відповідальність, якщо це громадянин і дозволив керувати цим "особам". Я не буду перераховувати інструменти доступні для кожного. Конформізм - такий же злочин. як і найактивніші злочинні дії, тому що без конформізму ці дії були б неможливими", "Терпимо...?27 років терпимо?Запитаєте, що далі???Бидло відповість-ну,тер-пи-м-м-мо!", "Добрих царів не буває.... Буває народ розумний і вимогливий....І без варіантів!"

Пост закінчений промовистою цитатою Грушевського, яка якнайкраще описує все, що відбувається в країні: "Біда України дійсно в тому, що нею Керують ті, кому вона не Потрібна"

Раніше, Знай.uа писав, що Порошенко підписав новий закон: Україна відкриє двері перед іноземній армією.

Також, портал Знай.uа повідомляв, що Порошенко вирішив влаштувати ревізію в Укроборонпромі.