Володимир Зеленський у ході зустрічі з іноземними журналістами розповів про ставлення про Путіна, війну на Донбасі та перемовини з Росією.

Про це повідомляє Хвиля.

Наразі вже відомо, що лідер президентської гонки провів з іноземними журналістами закриту зустріч у ході якої йшлося про надважливі речі для України.

[quote author=""]"Я б хотів запитати: а що таке, в чому причина, чому ви прийшли на нашу землю? Це просто дискусія називається. Хотів би домогтися, щоб їх умови були зафіксовані на офіційному папері. Немає сенсу питати, чи є їх війська. Ми знаємо, що вони є, а він

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Крім того він додав, що перш за все на Донбасі потрібно повністю припинити обстріли. При цьому він відразу ж визнав, що Мінський процес вже зараз не дає жодних результатів.

[quote author=""]"Потрібно припинити стріляти. Мінські домовленості не працюють, потрібно розширювати стіл переговорів, залучати до цього Великобританію і США. Звичайно, потрібно говорити з представниками РФ. Як - потрібно ще обговорювати. Мені подобається план Курта Волкера

Разом з тим варто відзначити, що журналіст Олександр Демченко приголомшив українців прогнозом про те, що лідер "Квартал 95" Володимир Зеленський може зняти свою кандидатуру із президентських виборів.

Журналіст вважає, що гучна заява може прозвучати уже дуже скоро - 8 березня команда "Вечірнього кварталу" традиційно дає великий святковий концерт. На думку Демченка, саме під час концерту Володимир Зеленський може зробити відповідну заяву.

"У цей день Зеленський може повторити те, що він сказав у новорічну ніч, тільки з точністю до навпаки: "Я не йду!", - і зняти свою кандидатуру на користь якогось іншого кандидата. Може навіть вказати "Голосуйте за ...". До цього Зеленський напише свою передвиборчу програму і навіть збере 2,5 млн грн застави в ЦВК", - прогнозує Олександр Демченко.

Нагадаємо, Зеленського намагаються потопити, слуга народу боїться за рідних.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський, Порошенко і Тимошенко показали, як повернути Донбас.

Також "Знай.ua" писав, що слідом за Зеленським зірка Кварталу 95 намилився в президенти.

Поруч с офісом Зеленського знайшли техніку для прослуховування