Із наближенням президентських виборів на Володимира Зеленського посипався справжній водоспад нападок, фейків та звинувачень з боку чинної влади.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Декілька кримінальних справ, фейки та публічні образи - це неповний список цькування Зеленського перед виборами.

Про це розповів у офіційній заяві сам кандидат.

"31 грудня давно минуло, але я продовжую отримувати "подаруночки" від наших політиків. Спочатку вони сказали - як це так, що людина без політичного досвіду може піти у кандидати в президенти. Це неможливо. Адже у нас у владі дуже багато фахівців, які працюють "на благо України" десятиліттями. Потім з'явився цілий водоспад образ та фейків у мій бік, погрози мені та моїй родині", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Однак зараз влада остаточно пробила дно. Вони почали прослуховувати мій офіс. Друге - реєструють кримінальну справу проти мене та "кварталу" про відмивання якихось там грошей. Третє - на території ЛНР запустили агентів, які хочуть встановити там мої біг-борди перед виборами. Це свідчить лише про те, що у нашої влади дуже багато друзів серед терористів. Четверте - фабрикують кримінальну справу проти мене - нібито я у 2002 році в Чернігівській області збив людину. Люди добрі, це вже прєдєл", - звернувся до українців Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Усім л*йнометам і фейкерам хочу сказати - ми все пам'ятаємо, нічого не забудемо - і буде відповідь. Буде. Згідно закону", - пообіцяв "слуга народу".

У команді Зеленського також прокоментували нападки на рейтингового кандидата.

"Відкриваємо гарно запаковані подарунки від чинної "політичної еліти", а там — фейки, лайно, погрози. Не оригінально! Але ми ж відкриті та чесні люди — подаруємо вам навзаєм законні "подаруночки". Що хочете, відпусточку чи путівку в карцер? Нічого для вас не пожалкуємо!", - заявили у команді Зеленського.

Нагадаємо, кандидат в президенти Володимир Зеленський зустрівся з представниками провідних зарубіжних ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в команді кандидата в президенти Володимира Зеленського розповіли, як вони боряться з антирекламою.

Також Знай.ua писав про те, що Організація громадського контролю "ОПОРА" зафіксувала на концертах "Ліги сміху" політичну агітацію за кандидата у президенти Володимира Зеленського.