Київський мер Віталій Кличко вийшов на вулиці столиці 7 березня, щоб привітати жінок з наступаючим святом 8 березня.

Ця інформація була оприлюднена на офіційній сторінці міського голови в Facebook.

Відомо, що першими подарунки від Кличка отримали співробітниці столичної кондитерської. Мер вручив жінкам по букетику жовтих тюльпанів. Після в закладі він придбав кілька коробок з тістечками і роздавав їх на вулицях.

"У нашій сім'ї 8 березня ніколи не було політичним святом. У дитинстві ми з братом придумували, як привітати маму і бабусю. Я пам'ятаю, як ми самі зробили дерев'яну поличку для мами. І пам'ятаю в її очах радість і гордість. Потім ми завжди готували, як могли, - солодощі, дарували квіти". Віталій Кличко

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, мер Києва зазначив, що 8 березня - це свято весни і розквітаючої жіночої краси, а також "свято жіночих посмішок, які нас підтримують та надихають".

"Зі святом весни вас, любі жінки! Будьте красивими і щасливими. Хай доля вам посміхається, а в серці завжди живе любов!". Віталій Кличко

Зі святом весни вас, любі жінки!

Geplaatst door Віталій Кличко op Dinsdag 7 maart 2017

Нагадаємо, що в п'ятницю, 8 березня, на Михайлівській площі в Києві кілька сотень людей вийшли на Марш жінок під гаслом "Солідарність і різноманіття".

В повідомленні уточнюють, що учасники ходи виступають за гендерну рівність, права трансгендерного співтовариства, а також за ратифікацію Стамбульської конвенції про запобігання насильства.

Зазначається, що станом на 12:00 на акцію зібралося близько 200-300 учасників. На місці патрулюють силовики, зокрема Нацполіція, Поліція діалогу, Нацгвардія і представники інших структур.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook повідомила, яка погода в Міжнародний жіночий день 8 березня.

Також Знай.uа писав про те, що студія "Квартал 95" напередодні святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня опублікувала черговий гумористичний номер.