В найближчому майбутньому зірки "пророкують" шоумену і кандидату в президенти України Володимиру Зеленському великий успіх, повідомляє Апостроф.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ще, коли було затемнення в серпні 2018 року, я заявив, що у Зеленського - найбільші шанси, а мені сказали, що я якийсь ненормальний, і це неможливо. У нього тоді рейтинг був максимум 3%. А я завжди говорив, що у нього буде зірковий час, і чим ближче буде ситуація до березня і до 21 квітня, тим все більше і більше зоряного часу в нього присутня. Марс буде робити в його гороскопі в системі "дирекція" чіткий аспект Юпітера, а Юпітер - це влада, успіх, вплив суспільства, і сильно виражені в його гороскопі будинок кар'єра і просування", - повідомив експерт.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

За словами астролога, "сама доля піднімає його (Зеленського, - ред.) наверх, і він практично для цього нічого не робить сам".

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як повідомлялося раніше, відомий шоумен і комік, а в даний час і кандидат в українські президенти Володимир Зеленський протягом тривалого часу займає лідируючу позицію в рейтингу ймовірних переможців майбутніх виборів. Природно, це не подобається іншим кандидатам, і вони влаштовують всякого роду провокації, наприклад, мітинги незадоволених громадян.

Нещодавно Володимир Зеленський провів зустріч із заступником державного секретаря США з політичних питань Девідом Гейлом, в ході якої артист розповів про тиск і порушення у передвиборчій кампанії.

Зокрема, у четвер, 7 березня, кандидат провів зустріч з представником держдепартаменту, при цьому на ній також була присутня і посол США в Україні Марі Йованович.

Крім цього, вони обговорили важливість прозорості та демократичності майбутніх виборів", після чого Зеленський розповів Гейлу, чим планує займатися у випадку, якщо переможе на майбутніх президентських виборах.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ЦВК скасувала реєстрацію Євгенія Мураєва, Дмитра Добродомова та Дмитра Гнапа кандидатами на президентський пост на наступних виборах 31 березня.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Зеленський розповів на зустрічі з іноземними журналістами про військових діях на Донбасі, Путіна, а також переговорах з країною-агресором.

Також Знай.uа" писав, що Гордон висунув пропозицію про зарплати чиновникам – міністрам слід платити 50 тис. доларів, депутатам – 30, але в разі крадіжки їм треба давати довічне ув'язнення.