КНДР може готуватися запустити балістичну або космічну ракету в майбутньому.

Передає NPR.

Кім чен Ин
Кім чен Ин

На знімках з комерційних супутників, зроблених близько Пхеньяну, зафіксований науково-дослідний центр КНДР Санумдон, на якому Пхеньян раніше збирав свої міжконтинентальні балістичні ракети (МБР) і ракети для запуску супутників. Біля центру припарковані легкові та вантажні машини. На розташованій неподалік сортувальної станції стоять залізничні крани.

Співробітник Інституту стратегічних досліджень Міддлбері Джеффрі Льюїс, який займався аналізом знімком зазначає, що не можна точно встановити – Пхеньян збирається запустити балістичні ракети або ж ракету з супутником. Він додає, що невідомо, коли цей запуск відбудеться.

Як зазначає видання, інформація із супутників від 22 лютого з'явилася через кілька днів після того, як інші знімки засвідчили факт перебудови КНДР об'єкта запуску супутника на західному узбережжі країни.

Варто нагадати, що Диктатор Кім Чен Ин під впливом трьох жінок – сестри, дружини і популярної співачки.

Зустріч американського лідера Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина зазнала фіаско, але продемонструвала всьому світу впливових жінок з оточення диктатора.

Батько Ина Кім Чен Ір два рази був одружений і довго пробув у відносинах з трьома жінками, але в їх супроводі його так і не бачили, а титул першої леді КНДР не використовувався 40 років.

У столиці В'єтнаму Ханой Кім Чен Ин прибув в оточенні прекрасних дам - дружини, сестри і відомої співачки.

Нагадаємо, Трамп і Кім Чен Ин проведуть ядерне побачення: подробиці

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Таємну зброю Кім Чен Ина розсекретив супутник: під загрозою цілий континент

Також "Знай.ua" писав про те, що Посол Кім Чен Ина благає про політичний притулок: врятуйте моїх дітей