Рівень довіри росіян до президента РФ Володимира Путіна знизився до 32%.

Про це свідчать дані рейтингу, які 7 березня оприлюднив Всеросійський центр вивчення громадської думки (ВЦВГД).

За даними центру, рівень рейтингу знизився за середнім значенням за тиждень з 25 лютого по 3 березня.

Путін
Путін

"Лідером з недовіри залишається Володимир Жириновський (лідер "ЛДПР"- ред.): 24,5% не довірили б йому вирішення важливих державних питань. Друга і третя позиції у списку - у Сергія Шойгу (глава Міноборони РФ - ред.), - 14,6%, та Сергія Лаврова (глава МЗС РФ - ред.) - 13,4% ", - повідомили у ВДВГД.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

путін
путін

Рейтинг довіри до партії Путіна "Єдина Росія" перебуває на рівні 35,4%, у КПРФ - 15,3% підтримки населення, у ЛДПР - 11,4%, у "Справедливої ​​Росії" - 6,1%.

"Показник схвалення діяльності президента становить 64,3%, прем'єр-міністра та уряду РФ - 36,5% і 40,8% відповідно", - зазначили соціологи.

Путін
Путін

За результатами опитування ВДВГД, у січні 2019 року рейтинг довіри населення Росії до Путіна знизився до 33,4% - найнижчого показника за 15 років його президентства.

Раніше ми писали, що окультне об'єднання "Імперія найсильніших відьом" провело в Москві шабаш, щоб послати позитивну енергію російському президенту Володимиру Путіну, підняти його рейтинг після різкого падіння і таким чином допомогти зміцненню Росії.

З цією метою десятки жінок, які називають себе відьмами і ворожками, організували в одному з особняків у центрі столиці Російської Федерації "позаурочне магічне коло".

Організатор зустрічі, засновник "Імперії" Олена Полин висловила впевненість у тому, що Путін вже відчув ефект від відьомського обряду.

Також ми писали, що за словами прем'єр-міністра Італії Джузеппе Конте, уряд Риму працює над тим, щоб скасувати санкції проти Росії. Під час виступу на зовнішньополітичній конференції в Генуї він зазначав, що санкції проти Росії, які ввели в 2014 році, не повинні бути самоціллю.

Раніше портал писав, що Путін пробив дно своєю безглуздою порадою росіянам.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", російський блогер спрогнозував сумну долю Криму.

Також Знай.uа" писав про те, що Путін нарвався на нові санкції.