Один з головних акторів студії "Квартал 95" Євген Кошовий висловив свою думку щодо нещодавнього рішення Київської мерії залучити до роботи штучний інтелект. Очікується, що таке нововведення спрощуватиме роботу працівників.

Відповідну заяву гуморист Євген Кошовий зробив у новому випуску "ЧистоNews". Про це пише видання "POLITEKA".

"У київській мерії запускають штучний інтелект, який буде приймати важливі адміністративні рішення. Мабуть, у КМДА нарешті усвідомили, що для боротьби з якістю столичних доріг та вирішення інших київських проблем наявного в мерії інтелекту недостатньо", — зазначив Євген Кошовий.

Він також додав, що, програма штучного інтелекту діятиме значно ефективніше, ніж вся міська адміністрація столиці. Навіть враховуючи той факт, що вона поки працює на 15% своєї потужності.

"Поки штучний інтелект працює всього на 15% своєї потужності, що на цілих 15% більше, ніж вся міськадміністрація разом узята", - підкреслив гуморист.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Комік зі студії "Квартал 95" висміяв нову монету України, яка скоро повинна з'явитися в обороті. Відомо, що нова монета номіналом 5 гривень буде введена в обіг вже 14 березня 2019 року. Передзамовлення на нову монету із зображенням барана відкрили ще 28 лютого.

"Срібна монета номіналом 5 гривень продовжить серію "Фауна в пам'ятках культури України". Вона присвячена барана, зображення якого втілено в пам'ятках культури різних епох", - сказано в повідомленні прес-служби державного регулятора.

Ця новина здалася смішною коміку Євгену Кошовому. Він висміяв сам факт появи в обороті нової монети із зображенням барана.

Нагадаємо, що студія "Квартал 95" заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру "Кварталу" Володимиру Зеленському.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка Кварталу 95 зібрався у президенти після Зеленського: "влаштую жорстку диктатуру".

Раніше портал "Знай.uа" писав, передвиборну кампанію Зеленського порівняли з серіалом "Слуга народу".