Президент України Петро Порошенко заявив про те, що країна-агресор планувала зробити "бліцкриг" проти нашої країни, який передбачав захоплення Києва. Уникнути страшних подій вдалося завдяки злагодженим діям Збройних сил країни, які утримують ворога на східних кордонах України.

Про це гарант заявив під час свого виступу на заходах з нагоди 205-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка в Каневі. Глава держави наголосив: "Ми в надзвичайно короткий термін створили армію, яка ефективно захищає нашу землю, стримує на східних рубежах ворога, який планував бліцкриг, включно з захопленням Києва".

Петро Порошенко

Президент зазначив, що Україна має відроджену армію, а також розповів, що ВСУ є справжньою гарантією української державності. З цього приводу він заявив: "Це загартоване в боях військо, яке визнають одним із кращих у світі, справжні нащадки козаків, які займають одне з центральних місць у творчості Шевченка".

Крім того, глава держави переконаний, що Україна також звільнилася і від культурної окупації, яка так само небезпечна, як і фізична.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Петро Порошенко

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що український президент прокоментував скандал, пов'язаний з шахрайством в Укроборонпромі. Глава держави переконаний, що розслідування журналістів було оприлюднено для того, щоб підірвати довіру громадян нашої країни до держави, армії і оборонного комплексу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": президент країни-агресора Володимир Путін виступив на вечорі в честь 10-річчя Сил спеціальних операцій РФ. Однак багато хто звернув увагу на те, в якій дивній і безглуздій позі стояв глава Росії, що відразу ж почали обговорювати в мережі. Автор знімка підписав його так: "І знову у Путіна щось в кріпленнях заїло: ноги циркулем намертво оніміли".

Також "Знай.uа" писав, що Порошенко анонсував міжнародний аудит і комплексну ревізію всіх контрактів державного концерну "Укроборонпром", яку ініціювала Рада національної безпеки і оборони.