Корупція є найбільшою загрозою для України. Вона небезпечніша навіть за російську агресію.

Так вважає президент Республіки Литва Даля Грібаускайте, яказробила гучну зяву в ході другого українсько-литовського бізнес-форуму.

Грібаускайте та Порошенко

"Особисто я також міжнародне співтовариство вважає, що у вашому випадку корупція становить більшу загрозу, ніж сама російська загроза", — підкреслила Грібаускайте.

За словами президента Литви, Україна повинна боротися "не лише із зовнішньою агресією , але і з тією корупцією всередині, яка не дозволяє покращувати добробут країни".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми всі хочемо бачити, що вам болить за вашу країну, що ви хочете змінювати вашу країну і допомагати своїм людям… Тільки тоді ми зможемо вам допомагати. В іншому випадку, ви залишитеся самі по собі", — попередила Даля Грібаускайте.

корупція


Варто додати, що Україна зараз стала лідером за рівнем корупції в Європі з тієї причини, що президент Порошенко не тільки не реально бореться з нею, а, навпаки, очолює корупцію в країні.

Таким чином, підводячи підсумки всього сказаного президентом Литви, можна зробити висновок, що президент Порошенко.

Нагадаємо, експерти показали на прикладі кандидата в президенти Володимира Зеленського ставлення народу в Україні до політики в цілому.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям показали стиль життя та шкідливі найбільш рейтингових кандидатів у президенти 2019.

Також Знай.ua писав про те, що європейські союзники України знову нагадали Брюсселю про небезпеку з боку Кремля. Через агресивну політику Російської Федерації Євросоюзу потрібно бути єдиним й посилити увагу. Такою заявою відзначився президент Латвії Раймондс Вейоніс.