Сьогодні, 12 березня, у Верховній Раді не можна сказати, що був спокійний день. Спочатку всім депутатам довелося слухати аудіозапис, де мило базікали люди з голосами схожими на Юлію Тимошенко та Ігоря Коломойського. А потім, не беручи паузу на обдумування, Леді Ю завдала удару у відповідь.

«Сьогодні розслідувати мільярдні корупційні дії в армії нікому, тому що Генеральна прокуратура і Служба безпеки є учасниками цих корупційних схем», - заявила в парламенті Юлія Тимошенко, додавши, звичайно, що за всім цим стоїть Порошенко і його оточення.

Але не так цікаво, що говорила лідер «Батьківщини», так як зараз йде виборча кампанія, тому все заяву політиків слід ділити на два, як то, як вона це говорила. Зазвичай впевнена в собі в цей раз було видно, як вона хвилювалася, особливо це виявлялася в стислих кулачках, де великий палець опинявся всередині.

Юлія Тимошенко - знахідка для фізіогномістів та хіромантів

«Якщо людина ховає великі пальці в кулак під захист інших пальців - значить їй дуже погано або страшно, її его страждає, вона відчуває почуття невпевненості або страху. Ось так само вона прагне сховатися від реалій цього жорстокого світу, шукає захист, - кажуть про цю звичку хіроманти. - Подивіться - у новонароджених ручки затиснуті в кулачки, адже вони ще так безпорадні в цьому новому світі».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Багатодітна мати

У той же час колишній соратник Юлії Тимошенко, а нині опозиційний депутат Наталія Королевська точно впевнена в собі на сто відсотків, як в жінці. КореспондентЗнай.ua зустрів її в парламенті і по всьому було видно, що вона знаходиться в цікавому положенні.

Нестор Шуфрич супроводжував у цей день свою соратницю

Судячи з усього, політик перебуває вже на четвертому місяці вагітності. Треба відзначити, що майбутнє поповнення зробить з Наталії Королевської справжню багатодітну матір, так як зараз вона вже виховує двох синів і дочку.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що кума Президента носить сумочку вартістю 17 мінімальних пенсій.

Також ми писали, що соратниця Тимошенко змінила недорогу сумку на Dolce & Gabbana за десятки тисяч.

Чоловіки не відстають від жінок, Знай.ua повідомляв про те, що депутати люблять купувати годинник і авто одного бренду.