У команді Володимира Зеленського прокоментували скандальні чутки, які турбують чимало українців перед виборами - мережею "гуляє" інформація про те, що чоловіків призовного віку будуть забирати до військкоматів просто з виборчих дільниць.

призовники
призовники

Відповідне відео "Зе!Команда" оприлюднила у мережі.

"Військкомати будуть ловити призовників просто на виборчих дільницях, у березні земля розколеться на три частини, знайдено острів, на якому живуть Боб Марлі та Майкл Джексон, - усе це інформація приблизно одного рівня достовірності, тобто - чистої води фейк", - заспокоїли українців.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Однак навіть якщо біля виборчої дільниці на вас чекати воєнком власною персоною і попросить паспорт, ви можете спокійно його не пред'являти, оскільки паспортного контролю у нашій країні - немає", - додають у відео.

Нагадаємо, у мережі з'явилася інформація про те, що у день президентських виборів 31 березня призовників, які ухилися від проходження військової служби, будуть "вести до воєнкоматів" просто із виборчих дільниць, скориставшися тим, що вони прийдуть на голосування.

Про це написав Олексій Мочанов у Facebook.

"Технологія реально робоча. Могла б спрацювати. На користь якого з кандидатів - хз. Але в такому вигляді це виглядає як спроба відлякати від виборчих дільниць осіб призовного віку. Сподіваюся не вийде. Зв'язувався з людьми, які курують військкомати. Посміхнулися. Мрійливо сказали "добре б! ..." Але ні. Йти голосувати можна сміливо. А ось це "пацани, обережно!" звучить гидко. Це про яких "пацанів" мова, Капранови? Про ж @ ппашніках? А хто ж буде "душу i тiло" ложить за нашу Свободу? Х*рове вкидання. Смердючий. Смердить", - відзначає Мочанов.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ветеран АТО і блогер Олексій Петров розповів про те, як діяти чоловікам, що пропустили шість хвиль мобілізації, у тривожній ситуації, що склалася.

Також Знай.ua писав про те, що для чого використовують фальшиві повістки в армію - українці купують підроблені повістки, аби прогулювати роботу.