Ветеран АТО і блогер Олексій Петров розповів про те, як діяти чоловікам, що пропустили шість хвиль мобілізації, у тривожній ситуації, що склалася. В першу чергу, Петров закликає чоловіків призовного віку підійти в свій військкомат для уточнення даних.

При цьому, зазначає учасник бойових дій, не потрібно бути наївними і вірити в дезінформацію. Так, чомусь поширений міф, що всіх, хто прийде у військкомат, негайно заберуть "в армію директором танка"

"Мобілізація, повна або часткова, поки не оголошена. А, якщо і буде оголошена, то першими будуть мобілізовані ті, хто має відношення до оперативного резерву – 1", - уточнює Петров.

Ветеран переконаний: усі, хто почав істерику на тему виборів і того, що ситуація в Азовському морі підстроєна спеціально, можуть більше нічого не слухати, а істерити і далі. Прихильників цієї ідеї Петров назвав ідіотами. Також блогер зазначив, що військове положення пропонується ввести до кінця січня, а вибори повинні відбутися через місяць після того, як воно буде знято – в кінці березня.

"Саме ж введення військового положення не забороняє лідеру "нового курсу", головному лижникові Буковелі, чи ще комусь продовжувати ліпити бігборди в три ряди. Не варто стрімголов бігти в магазини змітаючи з полиць все підряд, від "Тампаксів" до пива. Так само не потрібно влаштовувати штурми банкоматів, - пише Петров.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Блогер підкреслив, що будь-який пост в соцмережі з фото або відеофіксацією передислокації українських військ – це пряма робота на Кремль.

"Мало того, зараз нас закидають фейковими новинами. Потрібно тричі перевіряти все побачене і почуте", - підсумував ветеран АТО.

"Знай.uа" також повідомляв про те, що Путін нахабно бреше, стосовно агресії в Керчі – з'явилися подробиці. Український омбудсмен намагається достукатися до окупантів.

Стала відома доля членів екіпажу захоплених російськими окупантами в Керченській протоці українських судів.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення українського омбудсмена Людмили Денисової у Facebook.

Нагадаємо, російські спецслужби містять у керченської лікарні поранених в результаті атаки на три українських корабля і подальшого їх захоплення.

Раніше Знай.uа писав про те, що після агресії РФ в Азовському морі, над водами Чорного моря з'явився літак-розвідник США.

Знай.uа повідомляв, що Міністерство інфраструктури України розраховує на введення нових санкцій з боку країн Європейського союзу та Сполучених Штатів Америки.