Словесна перепалка у Раді сталася, коли розглядалися поправки в законопроект про українську мову.

За словами віце-прем'єр-міністра В'ячеслава Кириленка, колишні члени партії регіонів заслуговують лише на співчуття, так як їх "подруга" Maruv не поїхала на пісенний конкурс Євробачення-2019.

В'ячеслав Кириленко

Кириленко розповів про це сьогодні, 14 березня, під час засідання Ради під час обговорення поправок до законопроекту про державну мову.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Я співчуваю, що ваша подруга не поїхала на Євробачення. Але, як каже НОТУ, відмовилася їхати на Євробачення в користь гастролей в Росії. Як говорили стародавні греки, подібне прагне до подібного. От ви точно такі ж російські гастролери, тільки ваші гастролі не там на майданчиках, а у Верховній Раді", - сказав міністр.

Він нагадав усім присутнім наслідки президентства Януковича, екс-прем'єра Миколи Азарова та колишнього прокурора Віктора Пшонки.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

"Ваш вождь Янукович розікрав країну, запросив сюди путінські війська і втік. Ваш прем'єр Азаров розікрав країну і втік. Прокурор Пшонка розікрав і втік. І ви тепер будете вчити нас, як нам приймати закон про українську мову?", - сказав Кириленко екс-регіоналам.

Він закликав тих, хто вносив правки у мовний законопроект, відкликати їх.

Варто нагадати, що Відома українська співачка MARUV, яка перемогла в Національному відборі на Євробачення-2019 і відмовилася від участі в ньому, розповіла, кого буде підтримувати на цьогорічному міжнародному пісенному конкурсі. MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії Сергія Лазарєва.

Нагадаємо, MARUV зізналася в любові Лазарєву і зібралася в Росію

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Скрипін пояснив скандал з ANNA MARIA і Притулою: "я зламав Євробачення"

Також Знай.ua" писав про те, що MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці": тримайте своїх дружин