Президент Білорусі Олександр Лукашенко може незабаром достроково покинути пост. Про це стало відомо з повідомлення видання Politeka, яке, в свою чергу, послалося на інсайдерські джерела. Важливо відзначити, що чутки про відставку Лукашенко з'явилися ще на початку 2019 року, потім трохи вщухли, і ось знову спалахнули з новою силою, тим більше, що сам "Вічний президент" їх не заперечує, а навіть підігріває.

Канал в Telegram НЕЗЫГАРЬ-brief писав про те, що влітку поточного року в Білорусі можуть провести дострокові вибори президента. Пізніше інше джерело – Telegram-канал Східне удавання написав про заяву представника білоруської опозиції Олени Анісім про ймовірну відмову Олександра Лукашенка від участі в майбутніх виборах. Тоді опозиціонерка послалася на дані, отримані від представників вищих ешелонів влади.

Білоруський лідер, бувало, вже висловлював, спірні і дивні думки. Ось, наприклад, в ході засідання саміту Євразійського економічного союзу в Санкт-Петербурзі Лукашенко почав з'ясовувати стосунки з Володимиром Путіним через ціни на газ.

Говорячи про ціноутворення, Лукашенко зазначив різні умови для білоруських споживачів блакитного палива, які купують його по $130 за тисячу кубометрів. А в Смоленської області, по сусідству з Білоруссю, газ коштує лише $70.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Росія почала окупацію Білорусі: все закінчиться дуже швидко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Олександра Лукашенка попередили про те, що окупація Білорусі країною-агресором вже почалася. Захоплення країни буде не настільки швидкою, як операція по "анексії Криму, і займе близько 3-4 років. Про це Олександра Лукашенка попередили українські експерти, які провели в Києві глибокий аналіз заяв президента Білорусі за останні кілька місяців.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Лукашенко висловив згоду в питанні об'єднання його країни з Росією, але при цьому заявив, що обидві сторони повинні мати рівні умови.

Як повідомляв портал "Знай.uа": представники США висловили повагу до незалежності Білорусі, а також заявили про те, що задоволені позицією Лукашенко щодо невизнання суверенітету країни-агресора над Кримом.

Також "Знай.uа" писав, що не так давно Лукашенко шокував всіх своєю заявою про те, що він категорично проти втручання Росії у зовнішні відносини Білорусі.