Боєць АТО звернувся до Порошенка із запитанням: "Коли відрубаєте руки?".

Президенту не вдасться уникнути відповіді на незручне запитання. Йому його задають щодня: "Де відрубані руки тих, хто розкрадає армію?".

Нагадаємо, у жовтні 2017 року після скандалу в оборонному відомстві Петро Порошенко пообіцяв карати тих, хто займаються корупцією в Міністерстві оборони.

"Нікому не дозволю красти в армії. Тим, хто буде красти в армії – руки повідрубую. Це позиція президента. Армія є предметом моєї персональної турботи, одним із наших досягнень за три роки", - заявив тоді гарант.

Після цієї голосної заяви пройшло півтора року, в оборонці розгорівся черговий корупційний скандал, основними фігурантами якого є "друзі" президента, а покараних за страшні злочини як не було так і нема далі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У День добровольця, який Україна відмічає 14 березня, із запитанням про покарання корупціонерів звернувся до президента український воїн, який пройшов пекло війни на Донбасі – військовослужбовець 23-того батальйону Євгеній Редька зі зворушливим позивним "Сонечко".

У червні 2016 року український герой в боях під Маріуполем втратив ліву руку та скалічив ліву ногу. Крім того втратив око та зір.

"Шановний Петре Олексійовичу, коли відрубаєте?" – запитує український захисник.

Відеозвернення українського героя опубліковано на Youtube.

Нагадаємо, Порошенко отримав "ляпаса" від азовців: добровольці відмовились вітатись з президентом

У четвер, 14 березня президент Петро Порошенко приїхав до "азовців", щоб привітати їх з Днем добровольця. Однак, українські захисники не виявили радості з цього приводу.

Добровольці відмовились вітатись з Порошенком, демонстративно заклавши руки за спину.

Як повідомляв портал Знай.ua, активісти вимагають у Порошенка відрубаних рук корупціонерів.

Також Знай.ua писав, глава "Нацкорпусу" поставив Порошенку жорсткий ультиматум: до суботи, 16 березня, заарештувати всіх відповідальних за корупцію в "Укроборонпромі"