Адвокат Микола Полозов повідомив, що у Росії психіатричну експертизу призначили 22 українським морякам. Допис про це адвокат розмістив на своїй сторінці у Facebook, пише Рoliteka.

Виявляється, 18 березня наслідок ознайомило капітана 2-го рангу Дениса Гриценко і його захист з постановою про призначення їй такої експертизи. Адвокати виступили проти цього "у зв’язку з передчасністю її призначення, оскільки слідство не надало даних про виникнення сумнівів щодо осудності військовополоненого".

В понедельник 18 марта состоялись следственные действия в отношении военнопленного украинского моряка капитана 2 ранга...

Geplaatst door Nikolai Polozov op Maandag 18 maart 2019

"Слідство ознайомило військовополоненого Гриценко і його адвокатів з постановою про призначення комісійної комплексної амбулаторної психолого-психіатричної судової експертизи. Захистом було заявлено заперечення на призначення даної експертизи у зв'язку з її передчасністю призначення, оскільки слідство не надало даних про виникненні сумнівів в осудності військовополоненого, як вимагають положення п. 3 ч. 1 ст. 196 КПК РФ", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами адвоката, захистом було заявлено, що Денис Гриценко є військовополоненим. Крім того, слідство не представило захисту інформацію щодо виробництва міждержавного запиту в порядку ст. 453 КПК РФ про витребування необхідних відомостей від компетентних органів України.

"Враховуючи, що слідство має намір провести дану експертизу щодо всіх військовополонених моряків, незалежно від позиції захисту, адвокатами Дениса Гриценко були заявлені клопотання про присутність адвокатів при проведенні експертизи", - додав Полозов.

Як підсумував Полозов, комісійна комплексна амбулаторна психолого-психіатрична експертиза буде проведена стосовно 22 військовополонених українських моряків.

Нагадаємо, путінські кати готують українського моряка до принизливої експертизи: психічні тортури.

Як повідомляв "Знай.ua", російських моряків затримали в Африці з тоннами кокаїну.

Також "Знай.ua" писав, що блогер спрогнозував сумну долю Криму, люди звіріють від безвиході.