Володимир Гройсман на засіданні Уряду заявив, що зобов'язується підвищити допомогу на кожного третю, четверту і п'яту дитину в сім'ї до 1700 грн, щоб збільшити відсоток народжуваності в Україні. "Українців повинно бути більше. Для цього ми створюємо як нові стандарти життя, так і механізми соціальної підтримки. У нас є кілька ключових завдань – щоб чисельність населення збільшувалася і щоб були можливості виховання справжнього і самодостатнього громадянина" - позначив свою позицію прем'єр-міністр.

Не всі українці сприйняли цю новину з ентузіазмом. Юрист Михайло Шнайдер опублікував свої роздуми на цей рахунок у соціальній мережі Фейсбук.

Несколько дней назад, во время заседания Правительства, Владимир Гройсман заявил, что Украинцев должно быть... Больше. И...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 18 maart 2019

"...Володимир Борисович, ви дійсно думаєте, що на допомогу у 60 доларів, багатодітна родина зможе виростити і виховати дитину? Ви дійсно думаєте, що цим мізерним підвищенням простимулюєте зростання народжуваності? Але це просто смішно. У США бездомні отримують допомогу від 800 до 1500 доларів на місяць. У Польщі на одне безпритульну тварину виділяють близько 200 доларів в місяць. А в розвинених Європейських країнах, місячні дотації на корову перевищують 150 євро. Володимир Борисович, може вже нарешті настав час спуститися з небес на землю і реально подивитися на те, що відбувається навколо? Може вже час?" - закликає Шнайдер.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Володимир Гройсман

Українці почали коментувати дану подію:
"Бездуховне тварина - Жлобяра людожер", "Ходячий костюм без інтелекту.", "Може варто не підвищувати народжуваність, а робити щоб нині існуючим людям тут жити хотілося і відповідно дітей планувати.", "Хоч десь у світі може директор колгоспного ринку (за своєю суттю) бути прем'єр-міністром?", "Розмножуватися буде один коболєв,з його річною зарплатою 342 млн. грн. у рік.Він може багатьох утримувати на одні аллименты."

Нагадаємо, що Гройсман раптово побачив у Коболєві ворога: до Нафтогазу йдуть перевірки.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що в уряді розповіли, як Керченський міст знищить Азовське море.

Також, Знай.ua писав, що у Гройсмана перед виборами почали обіцяти "золоті гори": тепер взявся за багатодітні сім'ї.