Уряд ухвалив рішення про початок додаткових виплат для багатодітних сімей, починаючи з 1 квітня.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що сума доплати становитиме 1700 гривень на місяць, починаючи вже з третьої дитини до досягнення нею шестирічного віку.

За словами міністра соціальної політики Андрія Реви державна допомога надаватиметься для поліпшення матеріального стану та створення належних умов виховання.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Кожна багатодітна сім’я отримає на третю, четверту, п’яту і наступних дітей до 6 років щомісячну допомогу в розмірі прожиткового мінімуму", – сказав Рева.

Він також відзначив, що з 1 квітня державна допомога становитиме 1626 гривень на місяць, вже з 1 липня 1699, з 1 грудня 1779 гривень.

Разом з тим варто відзначити, що українців попереджають про наявність комісії в державному "Ощадбанку" при оплаті за компослуги.

"Комісія за комунальні платежі в касах банку залежить від наявності укладених договорів між постачальниками послуг і банком. Вона може незначно відрізнятися в залежності від регіону", - заявили в Ощадбанку.

"При цьому вона є найнижчою на банківському ринку і має на меті забезпечити беззбитковість проведення операцій. У Києві така комісія виключно для готівкових платежів в касах з 29 березня складає 3 гривні", - додали в прес-службі.

Однак, власники пенсійних платіжних карток від "Ощадбанку" можуть сплатити за послуги ЖКГ без комісії, якщо розраховуватимуться в касах банку. Інші клієнти "Ощадбанку", а також пенсіонери, які не є клієнтами даної фінустанови, повинні платити в касі комісію.

Банк, як і раніше, бере без комісії платежі тільки через дистанційні канали: інформаційно-платіжні термінали Ощадбанку (як готівкою, так і картою банку). Також без комісії можна оплатити через мобільний та інтернет-банкінг "Ощад 24/7", сайти ГІОЦ (головний інформаційно-обчислювальний центр) і ЦКШ (Центр комунального сервісу).

Нагадаємо, скільки українські пенсіонери отримують після перерахунку.

Як повідомляв "Знай.ua", майже мільйон українців залишились без пенсій.

Також "Знай.ua" писав, що в "Ощадбанку" розповіли, як отримати субсидію позачергово.

Рева повідомив, коли та за якою формулою відбудеться перерахунок пенсій