У середу, 20 березня, стало відомо про черговий політичний скандал, який влаштував у Кабміні лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Про це повідомляють ЗМІ та публікують відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що Олег Ляшко з групою нардепів-радикалів прийшов на засідання Кабінету Міністрів України з вимогою не продовжувати контракт з головою НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболевым.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Відео опубліковане в YouTube. На кадрах видно, як Ляшко і депутати намагаються потрапити на засідання, намагаються пройти крізь кордон охорони та буквально штурмують приміщення.

Скандал спалахнув через заяву Гройсмана про те, що Кабінет Міністрів України продовжить контракт з головою НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболевым на нових умовах.

Ляшко виступає проти такого рішення.

Нагадаємо, лідер "Радикальної партії" та кандидат у президенти України Олег Ляшко ніколи не мав власного бізнесу, однак володіє статками, які важко переоцінити.

Олег Ляшко з дружиною
Олег Ляшко з дружиною

Про це повідомляють журналісти у рамках розслідування програми "Гроші" та публікують фото шикарної нерухомості одіозного радикала.

Як повідомляв раніше Знай.ua, автобус кандидата у президенти Олега Ляшка помітили у Володимирі-Волинському. Агітаційний автобус приїхав у саме місто на центральну площу.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

На транспорті надрукований агітаційний лозунг "Народний Президент". Очевидці ж розповіли, що транспортний автобус заїхав на площу, протиснувшися між клумбами квітів, та зупинився на місці, де зазвичай стоїть новорічна ялинка. Люди, які були в автобусі роздавали газети, шапки з логотипами.

Варто зазначити, що для в’їзду на головну площу міста у Володимирі-Волинському потрібно було отримати спеціальний дозвіл. В той же час, коли про розміщення палаток потрібно лише поінформувати міськвиконком.

Також Знай.ua писав про те, що лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко потрапив до бази Ukrainian Papers, де публікують особисті листування українських політиків.