Лідер "Радикальної партії" та кандидат у президенти України Олег Ляшко ніколи не мав власного бізнесу, однак володіє статками, які важко переоцінити.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Про це повідомляють журналісти у рамках розслідування програми "Гроші" та публікують фото шикарної нерухомості одіозного радикала.

Нерухомість Ляшка

У декларації за 2017 рік вказано, що Ляшко є власником будинку площею 550 квадратних метрів, і земельної ділянки, загальною площею понад 0,6 гектара. Політик придбав цю нерухомість у селищі Козині Київської області за 15 мільйонів гривень. Там же він орендував частину житлового будинку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Маєток схований за височезним парканом, висотою щонайменше два метри та суворо охороняється, розповідають журналісти.

Також у Ляшка є окремий будинок, де він приймає журналістів. Однак цей об'єкт ще досі не вказаний у декларації. Як виявилося, маєток записаний на молодшу сестру дружини Ляшка – Лоліту Федотову.

Окрім того, у власності Ляшка є шість земельних ділянок у Княжичах, що на Київщині, а також квартира площею майже 100 квадратних метрів у Києві.

Власність дружини Ляшка

Журналісти встановили, що дружина головного радикала володіє земельною ділянкою на 605 квадратних метрів у Києві, а також дачним будинком на 296 квадратних метрів.

Мільйони матері Ляшка

Журналісти виявили, що жінка зі скромною пенсією спромоглась у 2008 році купити 13 земельних ділянок під Києвом, три квартири в серці столиці і трикімнатну квартиру подалі від центру.

Олег Ляшко з дружиною і дочкою
Олег Ляшко з дружиною і дочкою

У цьому ж році Любов Ляшко безкоштовно отримала від Вишгородської райдержадміністрації два гектари землі, які були розбиті на дрібні ділянки і продані під забудову. А у Броварському районі Києва вона є власницею ще шістьох земельних ділянок.

У 2012 році мати Ляшка придбала три елітних квартири, площею 100 квадратних метрів кожна, у столичній новобудові.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Ще 2,4 мільйона гривень Любов Ляшко витратила у 2017 році на купівлю квартири, площею 77 квадратних метрів, і 14-метрове місце для машини.

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров'я відреагували на відео народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка, на якому йому роблять щеплення проти кору і де він стверджує, що вакцин немає.

Як повідомляв раніше Знай.ua, одіозний лідер Радикальної партії Олег Ляшко звинуватив власника "Першої приватної броварні" Андрія Мацолу в стеженні.

Також Знай.ua писав про те, що кожен кандидат в президенти зобов'язаний надати НАЗК свою електронну декларацію.