Кожен кандидат в президенти зобов'язаний надати НАЗК свою електронну декларацію.

Про це повідомляє "Хвиля".

Варто відзначити, що за підсумками минулого року найбагатшим кандидатом у президенти став нинішній гарант Петро Порошенко. Він має близько 839 млн грн грошових активів і доходів.

Варто відзначити, що у список багатіїв потрапили всі рейтингові кандидати. Зокрема, туди потрапили чинний президент Петро Порошенко, шоумен Володимир Зеленський, народні депутати Юлія Тимошенко, Олег Ляшко, Юрій Бойко, Олександр Вілкул, Євген Мураєв, Олександр Шевченко, мер Львова Андрій Садовий, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При тому нинішній президент Петро Порошенко значно випереджає своїх рейтингових конкурентів. На другому місці зі значним відривом - Олександр Вілкул, нардеп від "Опозиційного блоку".

Разом з тим варто відзначити, що серіал виробництва "Кварталу 95" під назвою "Слуга народу 3" хотіли не пропустити на екрани. Продовження історії про простого вчителя з народу Голобородька, котрий випадково став президентом, стала невигідною – в ній вбачали прихований вплив Володимира Зеленського.

З цього почалися масовані провокації, докази яких нещодавно оприлюднив на власному ресурсі журналіст Олександр Дубинський.

"Тут представлені факти у вигляді листування і аудіо-файлів переговорів депутата БПП та помічника, що обговорюють, як не допустити появи на екранах серіалу "Слуга Народу-3". Для цих цілей фігуранти планують використовувати ЦВК та Нацраду України з питань телебачення і радіомовлення", - коментують у "Зе! Команді".

За словами Дубинського, в його розпорядженні опинилася переписка кількох нардепів, котрі ймовірно належать до провладної фракції БПП. В ній обговорювалися подальші методи тиску та сплановані дії для блокування стрічки.

З доказів поки що тільки слова журналіста, фото переписки та підтримка команди Зеленського. Що ж такого непокоїть у серіалі "Слуга народу" політиків?

Нагадаємо, бідну дитину атакували з усіх боків за селфі з Порошенком, хлопчика вступився батько "Кіборгів".

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленському зірвали концерт "95 Кварталу" у Вінниці.

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського відповіли на звинувачення в незаконній агітації.

Скільки заробляють кандидати в президенти України аналіз декларацій про доходи