Фото цього хлопчика за кілька днів облетіло мережу. Дитина просто зробила селфі з чинним гарантом Петром Порошенком, а натомість отримала купу негативу у свій бік. Журналісти відшукали його – мешкає у Борисполі.

Саме біля нього зупинився кортеж президента, коли той плакав, бо не встиг зробити селфі. На захист дитини першою стала Ірина Геращенко:

"Президент уже сів в машину й кортеж мав їхати, але, мабуть, і через скло почув плач маленького хлопчиська, який голосив – ридав на всю бориспільську вулицю. Сусідське хлоп’я з годину чекало, поки президент вийде з будинку" , - написала вона.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Іллі всього 10, він навчається в одному з місцевих ліцеїв.

"… побачили, як до сусіднього дому під’їхала машина з мужиками. Ми подумали, що там буде щось цікаве, і лишилися подивитися на це. Потім почали під’їжджати чорні машини, і потім під’їхав і сам президент", - згадував він.

Ілля каже, що сам підійшов до Порошенка.

"Я його впізнав. Коли я спитав, чи можна селфі зробити – він сказав мені: добре. І я подумав, що це прикольно, це знак якийсь. Там ще виявилися актори з фільма "Кіборги", і я теж з ними зробив селфі", - розповів хлопчик.

Той, хто плакав, бо не встиг сфотографуватися – молодший брат Іллі, першокласник Тимофій.

Ахтем Сеітаблаєв
Ахтем Сеітаблаєв

"Почали дорослі тітки й дядьки ображати за якісь селфі. Як батько скажу коротко: вибори минуть, а люди – залишайтеся людьми і все", - нагадує тато.

Родину підтримує й актор Ахтем Сейтаблаєв, в гості до якого і заїхав президент.

Ахтем Сеітаблаєв
Ахтем Сеітаблаєв

"Коли від’їжджав кортеж президента, ці хлопчики бігали. Ну, мабуть, вони зрозуміли, хто саме їде. Ніякого піару тут немає. Я це кажу відповідально. Мені 46 років. У мене четверо дітей. Мені боляче. Тому що цей хлопець з такою гордістю виклав це фото, що він має селфі з президентом – що він потрапив під такий шквал узагалі дорослих людей, які не можуть відрізнити одне від одного", - наголосив режисер "Кіборгів" Сейтаблаєв.[/quote]

Дивіться: селфі з Порошенком

Нагадаємо, Зеленському зірвали концерт "95 Кварталу" у Вінниці.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали, як змінилися ціни і тарифи до 2019 року. Також "Знай.ua" писав, новий керівник Укрзалізниці Кравцов вимагає мільйонні премії від держави.