У Вінниці День закоханих пройде без концерту "95 Кварталу" і кандидата в президенти Володимира Зеленського. З'явилася інформація, що за кілька днів до виступу команди Будинок офіцерів, де повинен був відбутися концерт, розірвав договір.

Про це стало відомо завдяки сюжету ТСН.

Місцева мешканка прийшла в касу здати квитки на концерт, який повинен був відбутися через два дні.

"Розраховували піти, щоб був гарний настрій в цей день, це ж свято. Але не вийшло, з яких причин – не відомо. Прийшла здавати квитки, настрій зіпсовано", - пояснила дівчина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Про те, що концерту не буде, кварталівці самі дізналися 7 лютого з листа від керівництва Будинку офіцерів. Зі слів директора "Концерт-Кварталу" Максима Ткаченка, всі необхідні договори уклали ще в середині січня.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

"Причина, що на сцені знаходитиметься один з кандидатів у президенти України Володимир Зеленський. Обґрунтовується, швидше за все, тим, що вони бачать ці концерти, як агітаційні, хоча це абсолютно не агітаційні концерти", - говорить він.

У Будинку офіцерів кажуть, що мають лише проект договору, а сам договір з кварталівцями не укладали. І відмовили у проведенні концерту, тому що не хочуть порушувати законодавство – Зеленський кандидат у президенти, відповідно, не має права перебувати на території військової установи і проводити там агітацію:

"Згідно із законом про вибори президента України, відвідування військових частин і формувань кандидатами на пост президента заборонено. Оскільки Будинок офіцерів є підрозділом Міністерства оборони, концерт було запропоновано перенести на інший майданчик у Вінниці".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидата в президенти Володимира Зеленського звинуватили в порушенні Закону "Про вибори Президента України" і вимагають, щоб він сплатив трансляцію фільму "Слуга народу-3", як агітацію.

Нагадаємо, Зеленського супроводжує особиста охорона Коломойського.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського відповіли на звинувачення в незаконній агітації.

Знай.uа писав, що запропонували українцям кандидати в президенти: порівняння програм.