Кандидата у президенти Володимира Зеленського, рейтинги якого, за даними соціологів, не на жарт тривожать опонентів, продовжують закидати фейками, аби хоч якось зганьбити новоспеченого політика.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це йдеться у заяві "Зе!Команди" у Facebook.

В команді Зеленського заявили, що влада замовила проти нього "жовті" газети з фейковими матеріалами.

"Ранкові історії: нинішня влада не витримує конкуренції та вирішує замовити тираж "жовтих шпальт", на яких зухвало поливає Зеленського фейковим брудом та переносить вибори на місяць назад", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У команді Зеленського зазначили, що їм навіть коментарі давати смішно з цього приводу, настільки маразматично виглядають подібні "інформаційні ластівки".

Разом з тим у вихідних даних самої газети зазначається, що її замовником є кандидат у президенти Сергій Каплін.

Нагадаємо, перший віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко зареєструвала законопроект про обов'язкові дебати між учасниками другого туру президентських виборів, про що вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

"Сьогодні ми з Марією Іоновою зареєстрували законопроект про обов‘язкові дебати кандидатів перед другим туром. Виборці мають зробити усвідомлений, а не скайп - вибір. Петро Порошенко готовий до дебатів з будь - ким, хто вийде до другого туру. А от у випадку виходу туди персонажа Зе, є передчуття, що ляльководи спробують його сховати від народу на три тижні. Дуже хочеться дебатів): Боюся, це може виявитися смішніше будь-яких гуморин".

Як повідомляв раніше Знай.ua, актор студії Квартал 95 та друг кандидата у президенти Володимира Зеленського Євген Кошовий звернувся до українців із важливою заявою, яка стосується виборів.

Також Знай.ua писав про те, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оцінив шанси кандидата у президенти Володимира Зеленського на майбутніх виборах.