Костянтин Бідовий розповів про надважку зміну влади в Україні, якщо вона відбудеться.

Про це політик розповів в ефірі програми "Politeka Online".

Зокрема, депутат вислови впевненість, що прийдешні президентські вибори в Україні стануть дуже важким випробуванням. За словами політика чинна влада не хоче віддавати свої повноваження через кримінальне переслідування, яке чекає на них. Костянтин Бідовий впевнений в тому, що в країні під час виборів "почнеться бійня".

"Все готові пролити кров за владу. З одного боку є остаточно себе скомпрометувала влада Порошенко, яка вже навіть не має ніякого морального права не те, що управляти, а й взагалі висловлюватися. А головним противником цієї олігархічної влади є український народ", - пояснив Костянтин Бідовий.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Крім того політик спробував пояснити, вражаючий рейтинг Володимира Зеленського, який очолює президенські рейтинги фактично всіх соціологічних груп.

"Зеленський? Це людина з шоу-бізнесу, який зробив собі ім'я не на грабіж країни. Він вміє розважати людей. Але що він зробить в кріслі президента? Зеленський - це протест людей, у яких немає іншого лідера. Немає графи "проти всіх". Немає меж явки. Але є Володимир Зеленський", - розповів Костянтин бідових.

При цьому політик розповів, що якби знав до яких наслідків приведе Революція Гідності, то не був би таким радикальним. Попри те, що достеменно розумів, куди рухається Україна за президенства Віктора Януковича.

Раніше повідомлялось, що кандидата у президенти Володимира Зеленського, рейтинги якого, за даними соціологів, не на жарт тривожать опонентів, продовжують закидати фейками, аби хоч якось зганьбити новоспеченого політика.

В команді Зеленського заявили, що влада замовила проти нього "жовті" газети з фейковими матеріалами.

"Ранкові історії: нинішня влада не витримує конкуренції та вирішує замовити тираж "жовтих шпальт", на яких зухвало поливає Зеленського фейковим брудом та переносить вибори на місяць назад", - сказано у повідомленні.

У команді Зеленського зазначили, що їм навіть коментарі давати смішно з цього приводу, настільки маразматично виглядають подібні "інформаційні ластівки".

Нагадаємо, Кошовий зробив термінову заяву.

Як повідомляв "Знай.ua", Порошенка застали за дивною справою з "тією" жінкою.

Також "Знай.ua" писав, що Геращенко хоче зіштовхнути лобами Зеленського і Порошенка у прямому ефірі.

"Порошенко купив Кличко з партією" УДАР "за 150 млн доларів". Костянтин Бідовий