Кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів про мовне питання в Україні і про те, як буде вселяти в російськомовних українців ще більше любові до України, а також про те, що "правильна пропаганда" може викликати бунти проти чинної влади в Росії. Про це він розповів в інтерв'ю в програмі "Інтерв'ю з кандидатом у президенти" на телеканалі ICTV.

"З мовного питання я б запропонував перше - люди з ОРДЛО повинні повернутися в поле розуміння того, що вони українці. Потрібно зробити російськомовний канал, який показував би прагматичні, правильні, реальні новини російською мовою для всього світу. Ми б говорили - люди, та вас же обдурили, схаменіться. Необхідно зробити ключик до розуміння під назвою "ми пам'ятаємо про вас". Ця правда може викликати потрясіння, розуміння перейде й до Росії, люди почнуть сумніватися. Саме тоді самі росіяни допоможуть повернути ці території (Крим та ОРДЛО, - ред.)", - розповів Зеленський.

Варто нагадати, що актор студії Квартал 95 і друг кандидата в президенти Володимира Зеленського Євген Кошовий звернувся до українців з важливою заявою, яке стосується виборів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Про це повідомляє Зе!Команда і публікує відповідне відеозвернення соратника слуги народу.

Кошовий закликав українців ставати спостерігачами на виборах.

"Зараз ми разом з вами - своєрідна армія, яку обдурити або обікрасти нікому не вдасться", - заявив Кошовий.

Один Зеленського розповів українцям шлях спостерігача від початку реєстрації безпосередньо до самого вибору виборчого округу.

"Голосуйте, спостерігайте, перемагайте", - зазначив Кошовий.

Крім того, він звернувся до зірок українського шоу-бізнесу.

"У цей непростий час, коли українці роблять важливий для нашої держави, ми не повинні стояти осторонь і попрацювати спостерігачами. Тому я передаю цей челендж Дзідзьо, Олександру Пікалову, Загорської Людмилі і Олі Полякової", - резюмував Євген Кошовий.

Ще ми писали про те, що лідер студії " Квартал 95 і кандидат в президенти Володимир Зеленський здивував українців несподіваною заявою щодо політичних амбіцій фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Під час зустрічі з представниками бізнес-асоціації Заленський розповів, що готовий був підтримати Вакарчука, якщо той балотувався на виборах 31 березня.

“Я та ще один музикант, всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був, я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш в собі сили, тобі не слабо – давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями”, – сказав він.

Нагадаємо, Електорат Зеленського лякають свіжим фейком: молодь закликають не вірити і не боятися

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Команда Зеленського терміново звернулася до українців: важливо знати кожному

Також Знай.uа" писав про те, що Зеленському загрожує небезпека: Кошовий зробив термінову заяву