Шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів про роботу над важливим для країни закону

Про це він розповів в інтерв'ю журналістам ICTV.

зокрема, Володимир Зеленський зізнався, що його команда експертів і юристів працюють над законопроектом, в якому буде чітко прописана процедура зняття недоторканності з президента, суддів і депутатів.

"Нехай це прозвучить популістськи, але у такому форматі ніхто не пропонував і не читав у програмах інших кандидатів: це зняття недоторканності з президента, депутатів та суддів. Все це повинно бути в одному законі, бажано", - стверджує шоумен.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Володимир Зеленський також зауважив, що український Парламент може зняти недоторканність з президента, але й заблокувати зняття її з народних депутатів.

Журналісти, у свою чергу, заперечили кандидату в президенти і нагадали, що недоторканність депутатів і президента записана в Конституції України, а недоторканність суддів регулюється з допомогою іншого механізму.

Однак Володимир Зеленський впевнено відповів: "Наші правові експерти та юристи вже готують цей законопроект. Подивимося".

Раніше ми писали, що у п'ятницю, 22 березня кандидат у президенти України Володимир Зеленський та його дружина Олена дали відверте інтерв'ю у себе вдома для телеканалу ICTV.

Зеленський відверто розповів про проблеми, які хвилюють виборців, і про пріоритети своєї передвиборної програми.

Зокрема, кандидат у президенти зазначив, що ставить собі за мету за 5 років президентства розчистити грунт для нового в Україні, щоб до влади прийшли нові люди, які хочуть змін і здатні для цього працювати.

Головними пріоритетами у своїй діяльності в разі, якщо він стане президентом, Володимир Зеленський назвав боротьбу з корупцією, зупинку війни і підняття економіки.

"Я хочу жити в цій країні, тому дуже хочеться це зробити", - зауважив Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі перемоги на президентських виборах.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський розповів, що планує зробити зі своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Знай.uа писав, Арсен Аваков оцінив шанси слуги народу на президентських виборах.