Сьогодні під час мітингу проти президента Петра Порошенка в Києві відбувалось щось неймовірне. Активісти вперше принесли плакат із закровавленими рукавами, мовляв корупціонеру відрубали руки.

23 березня націоналісти закидали поховальними вінками не тільки поліцейський кордон, який перегородив дорогу до будівлі АП, але і встановили манекен колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, який став одним із головних фігурантів у гучному скандалі стосовно розкрадання в оборонці.

Відповідне фото безрукого мавпи опублікувала прес-служба "Нацкорпуса".

Після оголошення своїх вимог до влади націоналісти поставили перед Адміністрацією манекен з відрубаними руками і фотографією Олега Гладковського на нього, і закидали його поминальними вінками.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Спікер партії Олександр Алфьоров заявив, що "Нацкорпус" має серйозний намір міняти тактику боротьби і його члени надалі стежитимуть за виборами Президента як спостерігачі.

Учасники поставили головні вимоги - взяти під варту і заарештувати рахунки та майно колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського та всіх учасників схеми з розкрадання в дежконцерні "Укроборонпром" - Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогози, керівництва концерну.

Це натяк на відому фразу Порошенко, який обіцяв "руки поотрубывать" тим, хто буде красти в армії.

Нагадаємо, відомий журналіст розповів, хто понесе покарання за розкрадання в Укроборонпромі: Гладковський просто пішак.

Як повідомляв Знай.uа політичні ігри чи корупція? – Чим насправді займається НАБУ.

Знай.uа писав, позбавили армію шансу перемогти: в НАБУ розсекретили кожну махінацію "Укроборонпрому".