Оригінальна і як завжди креативна в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун порадила українцям, як захиститися від неадекватних людей, у яких почалося "передвиборне загострення". На своїй сторінці в соцмережі Супрун збентежила заявою, що такі люди можуть вести себе "у стилі мимовільних радикалів – імпульсивно і неадекватно".

Відтак, пані Уляна розповіла, як діяти в таких ситуаціях.

"У разі маніпуляторів з грубою поведінкою і активними рухами – розверніться і йдіть геть. Сперечатися і доводити власну думку таким людям немає сенсу. Можете вислухати людину і навіть намагатися заспокоїти, але це спрацьовує не у всіх випадках; треба встановити міцні особисті межі. Якщо ви будете тримати оборону навколо власних принципів – вас буде складно вивести з рівноваги; нагадайте знахабнілим людям, що їх поведінка може мати негативні наслідки", - написала Супрун.

Також за словами Уляни Супрун радить, в цьому випадку важливо не відповідати агресією на агресію, розмовляти низьким і спокійним голосом і звертатися до людини тільки після того, як він все висловить. Треба діяти на когось заспокійливо... А якщо вже так не вдається, то не звертати увагу на неадекватну поведінку та уникати будь-якого контакту.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, Уляна Супрун рекомендує під час Великого посту їсти бобові продукти, гриби і не відмовляти собі в рибі. За її словами, можна їсти різну рослинну їжу, отримувати вітаміни, клітковину і мікроелементи.

"Як результат, мати здорові внутрішні органи і укріплений імунітет. Доведена користь для веганів і вегетаріанства в цілому - насамперед у широкому рослинному раціоні", - переконана Уляна Супрун.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли все, що потрібно знати про сімейного лікаря.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що мільйони українців залишаться без медичної допомоги: готуємо гаманці.

Також портал "Знай.uа" писав, що МОЗ шокував українців ноу-хау.