Анжеліка Макєєва - багаторазова чемпіонка і призер Європи і світу, абсолютна чемпіонка Європи з тхэквон-до, голова Федерації змішаних єдиноборств ММА України в Київській області. До недавнього часу вона працювала на посаді директора стадіону “Чемпіон” в Ірпені під Києвом, але дівчину, за її словами, раптово звільнили за відмову голосувати за одного з кандидатів.

Відповідне звернення спортсменка виклала в соціальній мережі Facebook.

Більше терпіти цього не можу. Хочу звернутися до всіх, хто мене бачить і чує. Мене звати Анжела Макеєва. Я більше 25 років у професійному спорті. Багаторазова чемпіонка та призерка Європи і світу, абсолютна чемпіонка Європи з таеквон-до, голова Федерації змішаних єдиноборств ММА України в Київській області. З 2016 року працюю директором Ірпінського стадіону «Чемпіон». За три роки я і моя команда провели величезну кількість спортивних заходів. Долучилися до підготовки великої кількісті чемпіонів міста, області, України та міжнародного рівня. На даний момент на стадіоні щодня тренується понад 350 спортсменів з різних видів спорту. Спорт - це моє життя! Але, на жаль, з початком політичної гонки голова партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк через Петра Щербину почали здійснювати на мене тиск, погрожувати та вимагати щоб я виконувала всі їх накази, агітувала виключно за них та тих кандидатів, на яких вони мені вкажуть. Вимагали, щоб я вступила до партії «Нові обличчя» і підтримувала кандидатуру діючого Президента, адже він, за їх словами, пообіцяв їм після виборів політичний дах. А також вимагали, щоб я брала участь в їх політичних та виборчих схемах. На жаль, такий тиск на мене здійснюється не вперше. Минулого року, після того, коли я подала свій проект на спортивну тематику у телевізійний проект «Нові лідери», ці ж самі люди телефонували мені та погрожували, щоб я відмовилася від участі у цьому проекті та підтримала Анастасію Попсуй, яка також приймала участь у проекті. Так, на жаль, для них тиснути і погрожувати є нормою. Після моєї рішучої відмови брати участь у політичній агітації та виборчих схемах -мене руками Олександра Маркушина звільнили з посади директора стадіону, грубо порушуючи Законодавство України. Звільнили, знаючи, що я перебувала на лікарняному і є вагітною! Проте, цинічність цих людей не знає кордонів. Така у них сутність. Але я людина спорту і не дозволю маніпулювати мною, моїм голосом, використовуючи мене і людей, з якими я працюю, в брудних політичних іграх! Я буду продовжувати відстоювати свої права та боротися за справедливість. І звісно - розвивати спорт в Ірпені, в Київській області і в Україні. Не боюся і здаватися не збираюся! Я звертаюся з відеозверненням до всіх - керівників та працівників комунальних підприємств, установ, закладів, а також до всіх простих людей - не бійтеся! Нехай вони бояться. Тільки Ви маєте право розпоряджатися своїм голосом і своїм вибором. Не піддавайтеся на провокації. Не продавайте свій голос, не порушуйте законів, не втрачайте своє майбутнє. Разом - ми сила! Я не боюся, адже за мною правда, яку завжди буду відстоювати.

Geplaatst door Angelika Makeeva op Dinsdag 26 maart 2019

"...З початком політичної гонки голова партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк через Петра Щербину почав здійснювати на мене тиск, погрожувати і вимагати, щоб я виконувала всі їх накази, агітувала виключно за них і тих кандидатів, на яких вони мені вкажуть. Вимагали, щоб я вступила до партії «Нові обличчя» і підтримувала кандидатуру чинного Президента, адже він, за їхніми словами, пообіцяв їм після виборів політичний дах. А також вимагали, щоб я брала участь в їх політичних і виборчих схемах..." - повідомляє дівчина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі вона написала те, що викликало обурення багатьох українців:
"...Після моєї рішучої відмови брати участь у політичній агітації і виборчих схемах - мене руками Олександра Маркушина звільнили з посади директора стадіону, грубо порушуючи законодавство України. Звільнили, знаючи, що я перебувала на лікарняному і є вагітною!.."

Спортсменка каже, що нічого не боїться. так як за нею правда. Також, вона закликає не піддаватися на провокації, не продавати свій голос, не порушувати законів, щоб не втратити своє майбутнє.

В коментарях люди максимально підтримую чемпіонку, але з'явилася інформація від її чоловіка Максима Цюцюри - теж спортсмена, що дівчину терміново госпіталізували, в зв'зку з нервовою напругою.

Это очень важно. Сейчас я нахожусь в больнице... Меня зовут Цюцюра Максим - я многократный чемпион Украины, чемпион...

Geplaatst door Максим Цюцюра op Dinsdag 26 maart 2019

"...як чоловік зроблю все, щоб винні в її стражданнях були притягнуті до відповідальності. Я і моя родина вас не боїться! Запам'ятайте це!" - написав спортсмен.

Нагадаємо, що експерти розкрили всі карти того, як можуть бути сфальсифіковані вибори.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв про докладноу інструкцію щодо того, як правильно проголосувати на виборах.

Також, Знай.ua писав, як присікти фальсифікацію і на що потрібно звернути увагу в день голосування