Народний депутат України Євген Рибчинський прокоментував майбутні вибори президента України та оцінив шанси кандидатів, зазначивши, що на сьогодні у цьому контексті існує інтрига, яка розкриється після першого туру.

Про це він розповів у інтерв'ю для програми DROZDOV, повідомляє Рoliteka.

На початку розмови нардеп досить жорстко прокоментував президентські вибори в Україні, лишивши, проте, місце і для деякого оптимізму, який стосується сподівань на оновлення парламенту, яке відбудеться восени цього року.

"Ці вибори – задоволення для садиста. Ягнята до крові гризуться між собою за те, якого вовка краще обрати", - відзначив Рибчинський.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Без політичних прогнозів також не обійшлося - нардеп назвав головну інтригу цьогорічних перегонів.

"Усі знають, що у першому турі більшість голосів українців отримає Зеленський. Хто "схрестить із ним меч" у другому - ось найбільша інтрига, яка є на сьогодні. Очікувати можна будь-чого, його опонентом може стати навіть Анатолій Гриценко", - вважає Рибчинський.

"Іще один досить реальний варіант - Гриценко віддасть свої голоси лідерці "Батьківщини" Юлії Тимошенко і фактично таким чином вирішить питання її виходу до другого туру".

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Якщо на другий термін оберуть Порошенка, з націоналістичним рухом в Україні можна буде попрощатися. Позиція Зеленського зараз виглядає найбільш вигідно - ніколи не був у політиці, свіжі ідеї та неординарний підхід, яким він зміг підкорити тисячі українців. Та й парламент, який будуть обирати українці восени, "зайде", адже він буде достатньо оновленим", - резюмував Рибчинський.

Нагадаємо, проросійські ресурси в Україні взялися активно поливати брудом одного з ініціаторів Закону про мову Євгена Рибчинського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у чинного гаранта Петра Порошенка немає ніяких шансів на другий термін президенства.

Також Знай.ua писав про те, що відомий журналіст Андрій Пальчевський розповів про свою улюблену актрису, яку вважає унікально талановитою серед українського бомонду.