Український політик Євген Рибчинський, заступник голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю та колишній учасник БПП опублікував у своєму Facebook пост, в якому пояснив, чому не пішов на з'їзд Блоку Петра Порошенка, хоча його туди наполегливо запрошували. У своїй заяві, Рибчинський жорстко «проїхався» по політиці БПП і по самому президенту. Це ж заява прозвучала на телеканалі «Прямий».

Рибчинський про те,чому не пішов на з’їзд БПП

Чому я не пішов на з’їзд БПП, не зважаючи на те, що мене туди наполегливо запрошували? По-перше, я не є і ніколи не був членом жодної партії. З фракції БПП вийшов більше 3 років тому через подвійні стандарти її очільників. Як і раніше, там продовжується гра подвійних змістів. Фактично, те, на чому базується передвиборча кампанія президента : «армія,мова, віра» - не є заслугою ані Порошенка, ані його фракції. Наприклад, коли було голосування за «мовний закон», «Батьківщина» дала 90% голосів, «Народний Фронт» - 89% , а «Радикальна партія» майже 86% голосів. В той час, як третина БПП взагалі покинула залу і не голосувала. І поки я не вийшов на трибуну і не сказав у мікрофон, мовляв, «вас насварить ваш шеф, - голосуйте», з третього разу вони таки проголосували. За Томос, до речі, найбільше голосів дали ті ж «фронтовики» і «радикали» - по 80% кожний, а не партія чинного президента. Тому не треба перетягувати на себе те, що тобі не належить. І декларувати одне, а робити зовсім інше.

Geplaatst door Євген Рибчинський op Maandag 4 februari 2019

"Чому я не пішов на з'їзд БПП, не дивлячись на те, що мене наполегливо запрошували туди?
По-перше, я не є і ніколи не був членом жодної партії.
З фракції БПП вийшов більше 3 років тому за подвійні стандарти її керівників.
Як і раніше, там триває гра подвійних смислів."

Фактично, те, на чому базується передвиборна кампанія президента : «армія,мова, віра» - не є заслугою ні Порошенко, ні його фракції.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Наприклад, коли було голосування за «закон», «Батьківщина» дала 90% голосів, «Народний Фронт» - 89% , а «Радикальна партія» майже 86% голосів. В той час, як третину БПП взагалі покинула зал і не голосувала.

І поки я не вийшов на трибуну і не сказав у мікрофон, мовляв, «вилає вас ваш шеф, - голосуйте», з третього разу вони таки проголосували.

Томос, до речі, найбільше голосів дали ті ж «фронтовики» і «радикали» - по 80% кожен, а не партія чинного президента.

Тому не треба перетягувати на себе те, що тобі не належить. І декларувати одне, а робити зовсім інше.

Нагадаємо: "Не тоді, коли Росія забрала весь наш Чорноморський флот, а саме тепер, напередодні президентських виборів" - Рибчинський пояснив, кому вигідно воєнний стан.

Нагадаємо, після атаки РФ Петро Порошенко звернувся до народу.

Як повідомляв портал Знай.uа у РФ підтвердили атаку військових кораблів ВСУ в Азовському морі.

Знай.uа писав про те, що три українські кораблі захопили після штурму.