У неділю, 25 листопада, Росія затримала три кораблі ВМС України. Про це повідомив Центр громадських зв'язків ФСБ.

Російська сторона заявляє, що українські судна порушили російський кордон і зброя застосовувалося для їх примусової зупинки.

Крім того, у ФСБ уточнили, що трьом пораненим військовослужбовцям ЗС України надали медичну допомогу.

За останніми ж даними, поранили шістьох українських військових. У ФСБ вже порушили кримінальну справу. Українським військовим інкримінують порушення держкордону РФ.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 25 листопада близько Керченської протоки корабель ВМС РФ протаранив українських буксир "Яні Капу". Судно, на яке була здійснена атака, випливало з Одеси в Маріуполь. Групу ВМС не пропустили в Азовське море.

В Азовському морі країна-агресор Росія відкрила вогонь і підбила бронекатер "МБАК "Бердянськ" ВМС України. Про це пише видання InfoResist з посиланням на джерела в Міністерстві оборони.

Пізніше Росія розповіла, що зробила з українськими кораблями

Представник президента України в АРК Борис Бабин повідомив, що сили ВМС розгортає засоби допомоги.

Раніше, російські військові, погрожуючи застосуванням зброї, вимагали від командирів бронекатерів ВМС України зупинити двигуни машин.

Також у повідомленнях ЗМІ з'явилася інформація про те, що Росія захопила всі три українських корабля.

Нагадаємо, українські кораблі піддалися масованій атаці. За попередніми даними, поранення отримав один член екіпажу.

Як повідомляв Знай. ua, хроніка російської атаки в Азовському морі. Росія вийшла на новий рівень агресії, атакувавши українські катера в Азовському морі.

Знай. ua писав про оголошення військового стану: Турчинов зробив заяву. РНБО збереться в 00:00.