Лідер гурту "Океан Ельзи" співак Святослав Вакарчук, який напередодні заявив на всю Україну, що голосувати треба "не по приколу", повинен спуститися з гори і придивитися до Володимира Зеленського.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Про це заявили в команді слуги народу, передають ЗМІ.

"Багато хто вважає, що у нас вся компанія "по приколу". Коли ми вирішили брати участь, то розуміли, що це відповідальний крок для всіх нас і для Володимира Олександровича. Назад дороги немає. Тут все дуже серйозно. Жарти скінчилися", - сказав Іван Баканов, глава виборчого штабу Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

На думку Баканова, заяви Вакарчука пов'язані з нерозумінням суті того, що відбувається навколо кампанії Зеленського.

"Можливо для Святослава з високої гори, на якій він сидить, здається, що це виглядає, як прикол, але сьогодні можна сказати - жарти закінчилися", - додав Корнієнко.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Координатор розповів, що для волонтерів та експертів, які допомагають Зеленському, відкривши близько 80 офісів по Україні - "це вже давно не по приколу", як і для "п'яти мільйонів людей, які збираються голосувати за Зеленського".

Варто нагадати, що напередодні Святослав Вакарчук закликав поширювати у соцмережах хештег "голосуй не по приколу". При цьому він зазначив, що перемога на виборах "вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайп".

Нагадаємо, популярний український співак і вокаліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до українців. Він попросив підтримати моряків, які опинилися в полоні РФ після агресії в Керченській протоці. Відповідна публікація з'явилася на сторінці в Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда шоумена та кандидата у президента Володимира Зеленського повідомила, коли вийде новий сезон серіалу "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" у соціальних мережах. Окрім того команда Зеленського додала відео-уривок із третього сезону серіалу.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський дав журналісту НВ Максиму Бутченко дивну пораду.